aRkA$

Enermax NAXN και MaxRevo series: Προσθήκη δυο νέων PSU στις υπάρχουσες σειρές!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Enermax NAXN και MaxRevo series: Προσθήκη δυο νέων PSU στις υπάρχουσες σειρές!]http://reviews.hwbox.gr/news/enermax.jpg[/NEWS_IMG]Η Ταϊβανέζικη εταιρεία Enermax Technology Corporation αποτελεί χρόνια τώρα μια σταθερή αξία στην αγορά των τροφοδοτικών. Βλέποντας τον ανταγωνισμό να αυξάνεται, ετοίμασε δυο νέες προσθήκες τροφοδοτικών για τις σειρές NAXN και MaxRevo διευρύνοντας τα προϊόντα της και τις επιλογές των καταναλωτών, δείχνοντας παράλληλα πως δεν προτίθεται να παραδώσει τόσο εύκολα το μερίδιο της αγοράς που της αναλογεί. Έτσι μετά από μια λιτή και απέριττη ανακοίνωση δηλώνει την διάθεση του NAXN 650W (ENM650AWT-B) απευθυνόμενη στους entry-level καταναλωτές και το MaxRevo 1200W (EMR1200EWT) για τους Enthusiasts.

Τα Enermax NAXN 650W και Enermax MaxRevo 1200W είναι πλέον διαθέσιμα στην τιμή των 89.90? και 309.90? με 3 και 5 χρόνια εγγύησης αντίστοιχα.

[img_ALT=Enermax NAXN και MaxRevo series: Προσθήκη δυο νέων PSU στις υπάρχουσες σειρές!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374f33f0d1b4e07.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Enermax NAXN και MaxRevo series: Προσθήκη δυο νέων PSU στις υπάρχουσες σειρές!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374f33f0d1ca1df.jpg[/img_ALT]

Edited by aRkA$
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now