Recommended Posts

Καλησπερα παιδια, να ρωτησω κατι, υπαρχει καμια περιπτοση να βρω αυτο το κουτακι για να το παραγγειλω; η απο Ελλαδα η απο εξω, απλος θελω να ξερω αν υπαρχει εστω και μια περιπτοση να βρεθει Ελλαδα (link απο aerocool) ειναι πανεμορφο σε ασπρο, δεν συμφονειτε; αν δεν γινεται θα παρω το "κλασικο" απλος θελω να μου πειτε αν μπορω να το βρω!!!

Εχει και cable management που το απλο δεν εχει, οχι οτι ειναι τοσ σπουδαιο απλος το αναφερω.

Ειναι το μονο κουτι που θα επερνα σε ασπρο, οτι εχω ειναι σε μαυρο, λαπτοπ, ηχεια, εκτυπωτης, χειριστιριο, εξ. δισκος, ποντικι τα παντα!!

Link to comment
Share on other sites

Απο Ευρωπη ξερω αμα παραγγηλεις στο τελωνειο δεν υπαρχει χρεωση ή εχει ενα ελαχιστο κοστος, αλλα νομιζω το πρωτο οτι ειναι, τωρα για τα εξοδα δεν ξερω, αν το παραγγειλω απο Αγγλια θα το παρω μαλλον η Γαλλια, θα το κοιταξω σε λιγο

Link to comment
Share on other sites

Τελωνείο δεν έχεις από Ευρώπη. Αλλά τα δέματα πάνε με τον όγκο, όχι με το βάρος. Για το το στείλεις ΕΝΤΟΣ Ελλάδας με courier ένα κουτί φτάνει ογκομετρικό βάρος 60-100?. 52? θέλει το Pixmania από Γαλλία που χρεώνει κοντά τα μισά μεταφορικά καθώς έχει συμφωνία με την UPS. Απλά για να ξέρεις τι να περιμένεις...

Link to comment
Share on other sites

Ενας συγγενης μου ειχε παραγγηλει απο ευρωπη και απο ασια (Ιαπωνια) και χρεωση ειχε κατι ευρω (5-6 ισος) κατι κορνιζες κατι κουπες κατι τεοια τελοσπαντον, δεν ξερω τι παιζει με τα μεταφορικα πραγματικα :( μαλλον απο Ελλαδα θα παρω οτι ειναι να παρω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now