T?km@$t?®

Ποσα watt χρειαζομαι?

Recommended Posts

530W με 20? δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι Κινεζικο...

Σε καθε περιπτωση αξιζει να δωσεις μια και καλη ενα σεβαστο ποσο για να παρεις ενα καλο τροφοδοτικο που θα σου μεινει. (Ειδικα αν ασχολεισαι με overclocking)

Link to comment
Share on other sites

Επειδή σε βλέπω και ψάχνεσαι (psu και ψυκτρα), να σου πω ενα-δυο πράγματα για να μην πετάς τα χρήματά σου άδικα.

Δυστυχώς, το σύστημά σου είναι πολύ παλιό. Αν ήταν έστω πρώτη γενιά c2d θα άξιζε να το ''συγυρίσεις'' λίγο (psu, overclock, κανένα dimmακι) για να επεκτείνεις τον χρόνο ζωής του. Έχουν περάσει από τα χέρια μου, τον τελευταίο χρόνο, συστήματα με celeron 1*00 και pentium dual core 2*00, τα οποία με λίγο ''μάζεμα'' , ανταποκρίνονται πολύ καλά στις ανάγκες του μέσου χρήστη, ακόμα και σε παιχνίδια.

Η γνώμη μου είναι να μην ρίξεις ούτε ένα ευρώ στο σύστημά σου και να αρχίσεις να αποταμιεύεις για ένα καινούριο, εκτός αν χαλάσει κάτι. Όπως σου έγραψα στο θέμα που ρωτάς για cooler, με 110 ? παίρνεις cpu-mobo-ram με πολλαπλάσια δύναμη από αυτό που έχεις.

Αν αγοράσεις cooler + psu θα έχεις πετάξει 70+? σε ένα σύστημα το οποίο είναι ήδη απαρχαιωμένο. Κοίτα και σε αγγελίες με μεταχειρισμένα και θα δεις ότι με 100-150? στείνεις σύστημα πολύ καλύτερο από αυτό που έχεις.

edit: όπως είπε και ο προλαλήσαντας, με 20? δεν υπάρχει ΜΗ κινέζικο psu. Το πιο φθηνό, ποιοτικό και επώνυμο που έχω βρει (και το αγόρασα) είναι αυτό

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω μαζι σου αυτο το συστημα με τον Ρ4 ειναι για το χωριο..εχω ηδη φτιαξει ενα συστημα με phenom 565BE mobo asus m4a88t-v evo/usb3 4gb ram και μια καρτα ηχου που ειχα sound blaster 2zs platinum pro 1600mhz ακομη ψαχνω καρτα γραφικων...τα posts που εκανα σχετικα με ψυκτρες pentium 4 και overclocking ειναι απλα για να εχω επιγνωση δεν εχω σκοπο να πεταξω λεφτα για ψυκτρες και τετοια..το κινεζικο τελικα με τα 20 το εχει δουλεψει ενας φιλος μου αρκετα χρονια χωρις προβλημα

Link to comment
Share on other sites

@T?km@$t?? Τα παιδιά σου λένε πώς ένα 300W Real Watt PSU θα ήταν οκ.

Μπορείς να πέις πώς όσο πιο επώνυμη έιναι η μάρκα...τόσο περισσότερο αληθινά έιναι τα Watt που πουλάει.

Όταν λέμε κινέζικα(μιας και όλα στην Κίνα κατασεκυάζονται) εννοούμε συνήθως χάλια ποιότητα ή fake Watts.

Μπορεί αυτό που έχει ο φίλος σου να έιναι ταμπελάκι 530W και πραγματικά 250W.

Για ρώτα τον τι μάρκα έιναι και τι part number λεέι επάνω το ταμπελάκι του !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now