p_under

PowerColor RADEON HD 7970 LCS: Pre-order την PowerColor HD 7970 LCS

Recommended Posts

[NEWS_IMG=PowerColor RADEON HD 7970 LCS: Pre-order την PowerColor HD 7970 LCS]http://reviews.hwbox.gr/news/powercolor.jpg[/NEWS_IMG]Πριν μερικές εβδομάδες, σας είχαμε προιδεάσει με τον νέο δημιούργημα της PowerColor - HD 7970 LCS, το όνομα του και αποτελεί την πρώτη RADEΟN HD 7970 που έρχεται με υδρόψυξη. Υπενθυμίζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, η HD 7970 LCS διαθέτει ένα single-slot EK nickel acetal waterblock που επιτρέπει στον πυρήνα απροβλημάτιστη λειτουργία στα 1050 MHz (925 MHz reference) και 5700 MHz (5500 MHz reference) στην 3 GB GDDR5 VRAM. Επίσης, η μεγάλη Tahiti έρχεται με 2048 Stream Processors, 384-bit memory interface, DirectX 11.1 και OpenGL 4.2 support. Επίσης, υποστηρίζει το PCI-Express 3.0 πρότυπο διασύνδεσης και AMD CrossFireX, AMD Eyefinity και θα βρείτε ένα dual-link DVI, ένα HDMI και δύο mini DisplayPorts. Τέλος, η PowerColor HD 7970 LCS βρίσκεται σε κατάσταση pre-order στο μεγάλο eshop Overclockers UK στην τιμή των ?718.

[img_ALT=PowerColor RADEON HD 7970 LCS: Pre-order την PowerColor HD 7970 LCS]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204f2ac8534d207.jpg[/img_ALT]

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

Εάν ήτανε στα 400 ευρώ περίπου εγώ θα ψηνόμουν τρελά, υδρόψυξη μόνο για την κάρτα ή και για επεξεργαστή μαζί όμως? Εάν ψύχει και τα δύο παράλληλα δεν θα είναι υψηλές οι θερμοκρασίες? Θα μπορεί να ανταπεξέλθει μία υγρόψυξη (γύρω στα 200 πχ ευρώ) και να διατηρεί χαμηλά επίπεδα θερμοκρασίας?

:kiss:...

Link to comment
Share on other sites

120? κάνουν πάνω κάτω

γιατί αυτό το κλέψιμο, δεν το καταλαβαίνω

Ποιος θα πάρει με τέτοια τιμή?

Θα μας τρελάνει η Powercolor!

Αυτές οι κάρτες είναι για τα άτομα που έχουν χρήματα και θέλουν να αγοράζουν τα καλύτερα. Οπότε φτιάχνοντας το custom build στο cart, αγοράζουν κάνα έτοιμο bundle για υδρόψυξη, παίρνουν και την Powercolor LCS και το παραγγέλνουν built σπίτι τους :P

Θα μπορεί να ανταπεξέλθει μία υγρόψυξη (γύρω στα 200 πχ ευρώ) σε χαμηλά επίπεδα θερμοκρασίας?

:kiss:...

Ναι :)

Link to comment
Share on other sites

EK-FC7970 - Acetal - Radeon HD 7xx0 Series

η

EK-FC7970 - Acetal+EN (Nickel) - Radeon HD 7xx0 Series

ειναι

όσο δύσκολο ειναι να περάσεις μια γουμαρο ψήκτρα σε cpu

τοσο δύσκολο είναι και αυτό

αλλά κάποιος θέλει να εχει επάνω το powercolor.....εε κορόιδα

:P

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα το έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μπει.

Μία EK Water block κοιτάξτε πόσο εύκολα τοποθετείται

, από κει και πέρα μένει να διαλέξουμε μία καλή και αθόρυβη υγρόψυξη που δεν θα πιάνει και πολύ χώρο.
Link to comment
Share on other sites

Καλά κορόιδα είναι τότε... Σκοπός είναι όταν παίρνεις κάτι, να ξέρεις γιατί το παίρνεις. Δεν είναι λόγος να το πάρεις, απλά για να κοκορεύεσαι ότι έχεις το πιο ακριβό!

Link to comment
Share on other sites

Ένα waterblock για κάρτα γραφικών έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα, δεν πιάνει πολύ χώρο, είναι πιο αθόρυβο, διατηρεί χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Δεν ξέρω αν θα πιάνει όμως πάλι δύο θύρες pci όπως και με τις reference κάρτες, πάντως προκειμένου να έχει κανείς κάποιες ψύκτρες στυλ arctic cooling accelero που πιάνουνε και 3 θύρες μαζί :eek: προτιμώ μία watercooling ψύκτρα :big_boss:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now