p_under

Team Xtreem LV DDR3-2800: High end memory kit από την Team Group

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Team Xtreem LV DDR3-2800: High end memory kit από την Team Group]http://reviews.hwbox.gr/news/team_group.jpg[/NEWS_IMG]H Team Group Inc. παρουσιάζει ένα ακόμα high-end memory kit, της σειράς Xtreem LV. Έρχεται με διαλεγμένα chips και απευθύνεται σε hardcore users, overclockers και enthusiasts. Προσφέρει υψηλές ταχύτητες, της τάξης των 2800 MHz με CL11 timing - γεγονός που καθιστά το kit high-end προϊόν και βρίσκει θέσει ανάμεσα στα πιο high rated memory kits ανά την υφήλιο. Υποστηρίζει το Intel XPM V1.3 πρότυπο και έρχεται σε modules των 2 GB και 4 GB, με μέγιστη χωρητικότητα 8 GB ( 2 x 4 GB), και τάση λειτουργίας τα 1.65v. Τέλος, καλύπτεται από εγγύηση εφόρου ζωής, με την γνωστή αξιοπιστία και ποιότητα της Team Group.

[img_ALT=Team Xtreem LV DDR3-2800: High end memory kit από την Team Group]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204f43da10d19d3.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Team Xtreem LV DDR3-2800: High end memory kit από την Team Group]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204f43d999edee3.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Hynix δαγκωτά τα άτιμα. Και στάνταρ είναι BFR γιατί τα CFR σταματάνε πιο κάτω! Πάντως 2800MHz @ CL11 σε 8GB είναι εντυπωσιακό! Δεν παίζουν όλα τα BFR εκεί, οπότε σίγουρα είναι binαρισμένες αυτές.

Link to comment
Share on other sites

Μπα μην το λες, η Teamgroup μπορεί να μην ακούγεται πολύ εδώ, αλλά γενικά πάντα την θυμάμαι να "χτυπάει" τις τιμές στα ακριβά kits. Πραγματικά όμως θα λέει πάρα πολύ να έχεις αεράτα 8G στα 2800MHz :D Αυτές λίγο να τις παγώσεις θα παίζουν 3G για την πλάκα!

Link to comment
Share on other sites

δεν θα εχουν και 300$ περ ντιμ οπότε νταξει.

εγω αναρωτιεμαι γιατι δεν βγαζει καμια corsair κανα high end κιτακι σαν αυτο ή παραπλησιο.

Το φυλανε για εκπληξη ;)

Παντως οι μνημες διαλεγμενες στο μικροσκοπιο πρεπει να ειναι !!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now