Recommended Posts

[NEWS_IMG=HWBOT Xtreme Overclocking League: Greeks Do It Better!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354de39003ba4f2.jpg[/NEWS_IMG]Στις 3 Ιανουαρίου 2012 είχαμε γράψει αυτήν εδώ την είδηση όπου ο Aristidis ήταν στην πρώτη θέση της λίγκας των Overclocker, o Kintaro στην 7η και ο Stelaras στην 17η θέση! 1 μήνα και 23 ημέρες μετά, λίγο πρίν μπέι ο Μάρτιος, ο Aristidis συνεχίζει να έιναι στην 1η θέση με μεγάλη διαφορά αυτή την φορά απο τον 2ο αφού την προηγούμενη εβδομάδα έκανε νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ στο 3DMark01 σπάζωντας το φράγμα των 140K καθώς είχε και πολλά πλασαρίσματα στην πρώτη 5άδα σε πολλά benchmarks! Ο Kintaro απο την 7η θέση έχει πάει στην 3η θέση πλέον ενώ η διαφορά του με τον 2ο είναι πολύ μικρή! Ο Stelaras απο την 17η θέση έχει ανέβει πλέον στην ενώ τέλος ο mortisboy έχει ανέβει στην 21η θέση της λίγκας και σε λίγο καιρό θα τον δούμε και αυτόν μέσα στην πρώτη σελίδα με τους 20 καλύτερους! Μέσα στο Top 100 υπάρχουν επίσης και οι sofos1990, crio & crustytheclown στις θέσεις 83,86 & 89 χωρίς να έχουν μπεντάρει όμως για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Άξιος αναφοράς είναι και ο Phil ο οποίος πάιζει στην Professional Overclocking League και συναγωνίζεται όλους τους overclocker που είναι sponsored απο εταιρίες ή inhouse overclockers κατασκευαστών. Αυτή την στιγμή που μιλάμε έιναι 17ος από τους 60 αλλά φαίνεται να το διασκεδάζει περνώντας στα αγαπημένα του μετροπρογράμματα και όπου του το επιτρέπει το hardware του, overclockers που τα έχουν όλα απο τις εταιρίες τους!

Πολλά συγχαρητήρια & Have Fun όλοι σας

:T:

Link to comment
Share on other sites

Άξιοι αναφοράς είναι και όλοι οι hardware masters...απλά δεν τους ανέφερα επειδή άρχισα την είδηση για την OC League :T:

Το γράφω γιατί το σκέφτηκα μετά και ένιωσα άσχημα :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now