costasx13

explorer.exe error

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής με το που ανοίγει ο υπολογιστής βγάζει πρόβλημα στον explorer τον windows ο δίσκος είναι Seagate 500GB με windows vista πριν λίγο καιρό είχε πρόβλημα ο πρώτος δίσκος και αντικαταστήθηκε από έναν καινούριο άρα ο δίσκος δεν είναι πάνω από 2 μηνών έκανα ελέγχω στο δίσκο και τον έβγαλε ΟΚ έκανα και με το CD τον windows chkdsk αλλά τίποτα με το που βγάλει το μήνυμα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και έτσι πέρασα windows από την αρχή καθαρή εγκατάσταση αυτή τη φορά win7 και κατά μεγάλη μου έκπληξη έβγαλε το ίδιο σφάλμα αλλά μόνο μια φορά αυτή τη φορά και είπα δεν πειράζει έτυχε αλλά με το που πήγα να περάσω το πρώτο πρόγραμμα η driver αυτό που διαπίστωσα ήταν η εγκατάστασης να πετανε error και να μην τελειώνουν ΤΙ μπορεί να είναι SOFTWARE OR HARDWARE όποιος έχει καμία γνώμη ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Για αρχή τρέξε ένα διαγνωστικό της seagate να δεις μήπως κάτι πηγαίνει πολύ στραβά... γιατί το format λογικά θα είχε "ξεπλύνει" κάποια software αμαρτία...

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις Απαντήσεις σας ένα HDD TEST που έβαλα δεν βλέπει καθόλου το δίσκο και το Seagate tools δεν βλέπει τα ασύρματα mouse που έχω τώρα ένα RAM TEST που έτρεξα έβγαλε τις μνήμες ΟΚ θα ψάξω να ένα άλλο δίσκο να δοκιμάσω και θα ξαναενημερώσω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now