$@39@

Η Nvidia ζητάει από την Apple αποδείξεις για τις δυνατότητες του νέου iPad!

Recommended Posts

Χθες στη παρουσίαση του νέου iPad από την Apple, ο Tim Cook είπε ότι η νέα GPU του iPad είναι τέσσερις φορές ισχυρότερη από τον Tegra 3 της Nvidia.Αυτή η δήλωση φαίνεται ότι ενόχλησε αρκετά τους υπεύθυνους της Nvidia οι οποίοι σήμερα με δηλώσεις τους ζήτησαν στην Apple να αποδείξει τα λεγόμενα της.

Σύμφωνα λοιπόν με το ZDnet οι υπεύθυνοι της Nvidia ζήτησαν από την Apple να πει πιο benchmark χρησιμοποίησε και ποίους drivers ώστε να βγάλει αυτό το αποτέλεσμα.

Όπως είναι φυσικό περιμένουμε πως και πως την απάντηση της Apple και αν τελικά θα δείξει κάποιο benchmark ή απλά θα κρατήσει σιγή ιχθύος.

πηγή technewz.gr

Link to comment
Share on other sites

Χθες μου έκανε κι εμένα εντύπωση αυτή η βαρύγδουπη φράση στην παρουσίαση που έβλεπα Live. Θα έχει 4 πυρήνες για τα γραφικά, οκ αλλά το 3 φορές πιο γρήγορο από το Tegra 3 παραπάει νομίζω :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Η Nvidia θέλε αποδείξεις αλλά τα παπαγαλάκια της μας έχουν πρήξει με το Kepler τους τελευταίους μήνες.

Όσον αφορά το 3Χ δεν θα μου έκανε εντύπωση να ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις. Εδώ ο Krait με δύο πυρήνες και κάνει πλάκα στο Tegra3 σε αρκετά benchmarks.

Link to comment
Share on other sites

:hehe: :hehe: :hehe:

Τρεις φορές ε; Και δεν έλεγαν 5 ξερωγω... τσάμπα είναι... :hehe: Άντε τώρα να φτιάξουν benchmark στα μέτρα τους*, ΑΝ ποτέ γίνει δημόσιο VS.

*Είναι όπως τα κλασικά στις κόντρες, "όχι εγώ δεν ανοίγω από στάση", "όχι εγώ έχω κοντή δευτέρα δεν ανοίγω ρολαριστά", οπότε πάμε σπίτια μας να λέμε ψέματα στους γνωστούς μας :hehe:

Link to comment
Share on other sites

το τεγκρα δεν ειναι για τις επιδοσεις..απλα εχει καλη καταναλωση σε σχεση με επιδοσεις. ακομα και το διπυρινο τεγκρα 2 λεγανε οτι θα κανει τουμπες αλλα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο. οντως μπορει να ειναι 3φορες πιο γρηγορο δεν το βλεπω απιθανο.δεν ειναι μονο ενας ο διπυρινος που ριχνει σταυτια του 4πυρηνου τεγκρα.τωρα που μπαινει δυνατα κ η ιντελ να δουμε τι θα γινει..!ελπιζω μονο ολους αυτους τους πυρηνες να τους υποστηριζει το καθε λειτουργικο!!:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now