p_under

AFOX HD 7850: Single-slot HD 7850 από την AFOX

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AFOX HD 7850: Single-slot HD 7850 από την AFOX]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it_2.jpg[/NEWS_IMG]Στην CeBIT 2012, η AFOX παρουσίασε μια νέα κάρτα γραφικών. Η επαναστατική εταιρία έχει δείξει και στο παρελθόν ότι δεν αρκείται στα reference πρότυπα και παρουσιάζει την πρώτη single-slot RADEON HD 7850! Το πρωτότυπο cooler, αποτελείται από έναν ανεμιστήρα τύπου blower, και ένα vapor-chamber plate, όπου με την βοήθεια των αλουμινένιων fins είναι ικανό να ψύχει τα βασικά υποσυστήματα της κάρτας - GPU, RAM και VRM.

Η κάρτα φέρει 1 GB GDDR5 VRAM, την μισή σε σχέση με την reference HD 7850, αλλά εξακολουθεί να έχει 256-bit memory interface. Τα ρολόγια της είναι στα 860 MHz για τον πυρήνα και στα 1.125 MHz για την μνήμη - το referece memory clock είναι στα 1.200 MHz. Τέλος, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι παρόλο τον single-slot σχεδιασμό της η κάρτα έρχεται εφοδιασμένη με ένα dual-link DVI, ένα full-size HDMI, ένα mini-DisplayPort και ένα full-size DisplayPort. Δυστυχώς, δεν μάθαμε πληροφορίες για την τιμή και ημερομηνία διάθεσης της AFOX HD 7850.

[img_ALT=AFOX HD 7850: Single-slot HD 7850 από την AFOX]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204f5f44bf01b50.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=AFOX HD 7850: Single-slot HD 7850 από την AFOX]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204f5f44bf14bee.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

και που θα πέταγε την ζέστη Τάσε? Και εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή αλλά τελικά καλύτερα έτσι!

edit άσε που πρώτα κρυώνει ο πυρήνας με το blower μπροστά!

Link to comment
Share on other sites

Αλλά δεν μας δείχνει και την τροφοδοσία.

Πιστεύω είναι ένα μόνο 6 πιν σωστά?

Και κάνεις Crossfire με 2 δαύτες? γιατί ούτε τον Connector δεν βλέπω με αυτές τις φωτό.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως έχει ξεφύγει αρκετά η κατάσταση με τις dual και triple slot υλοποιήσεις, στο τέλος δεν θα μπορείς να βάλεις πάνω από 1 κάρτα, έτσι όπως πάει το πράγμα... Θα πρέπει να στραφούν οι εταιρείες προς αλλαγή του σχεδιασμού της ψύξης των VGA, ώστε να επιτυγχάνονται τα ίδια με τώρα -και γιατί όχι και καλύτερα?- με single slot υλοποιήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Και έμενα οι triple μου την σπάνε αρκετά και δεν νομίζω ότι προσφέρουν τόσα περισσότερα από τις καλές dual - ώστε να δικαιολογείτε ο επιπλέον πονοκέφαλος ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now