aRkA$

Lucid DynamiX: Το πρόγραμμα τομή στον τομέα του gaming!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Lucid DynamiX: Το πρόγραμμα τομή στον τομέα του gaming!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614f68e1a7d4a9d.jpg[/NEWS_IMG]Η εταιρεία LucidLogix (Lucid) ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού εικονικοποίησης GPU, έτσι ανακοίνωσε την επίσημη διάθεση του DynamiX, το οποίο είναι μία εφαρμογή, που επιτρέπει την αναπαραγωγή ιδιαίτερα απαιτητικών παιχνιδιών, που απαιτούν εξελιγμένο τελευταίας γενιάς hardware, σε mainstream ή low-end φορητούς υπολογιστές και ultrabooks που διαθέτουν ενσωματωμένα γραφικά. Μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση, που επεκτείνεται αρχικά τη δυνατότητα αναπαραγωγής του παιχνιδιού Το Elder Scrolls V: Skyrim σε μια ποικιλία φορητών υπολογιστών είναι άμεσα διαθέσιμη για DOWNLOAD.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή και πρόεδρο της Lucid, Offir Remez : "Με το Dynamix, το μόνο που χρειάζεστε είναι μία ενσωματωμένη GPU για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας games στα περισσότερα notebooks, χωρίς να θυσιάσετε την ανάλυση της οθόνης σας ή να προβείτε σε μείωση της ποιότητας απεικόνισης μέσα από τις ρυθμίσεις των παιχνιδιών. Έτσι η LucidLogix προσφέρει την συγκεκριμένη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του λογισμικού για το παιχνίδι Elder Scrolls V: Skyrim, την ώρα που εργαζόμαστε για να παράγουμε περισσότερα παιχνίδια. Δοκιμάστε την, και πείτε μας την άποψη σας."

Όπως είναι γνωστό πολλά FPS, Adventure και RPG games έχουν σχεδιαστεί για συστήματα που χρησιμοποιούν υψηλής απόδοσης κάρτες γραφικών αλλά και δυνατούς επεξεργαστές. Εδώ εισέρχεται το DynamiX που έχει ως στόχο να καταστήσει δυνατή την αναπαραγωγή υψηλών απαιτήσεων παιχνιδιών όπως το Skyrim χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση με επαρκή framerates (fps) σε φορητούς υπολογιστές, όπως τα Core-i5 Ultrabooks. Η δοκιμαστική έκδοση του DynamiX για το Skyrim θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο eShop της LucidLogix. Μετά την δοκιμαστική έκδοση, θα ακολουθήσει η κανονική έκδοση του λογισμικού για το Skyrim αλλά και για άλλους τίτλους παιχνιδιών.

[img_ALT=Lucid DynamiX: Το πρόγραμμα τομή στον τομέα του gaming!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374f6bc9f773fac.png[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Είναι κάτι παρόμοιο με το MVP, απλά το ονόμασαν διαφορετικά για την αγορά των notebooks. Νίκο διάβασε εδώ για να μάθεις τι κάνει: http://www.hwbox.gr/news-vga/16081-lucidlogix-mvp-ti-einai-pos-mas-epireazei-poia-i-stasi-ton-futuremark-hwbot.html ;)

Το κύριο πλεονέκτημά του είναι ότι με το να απεικονίζει περισσότερα FPS δίχως να αλλοιώνεται η εικόνα, κάνει το παιχνίδι πιο ανταποκρίσιμο και smooth, ενώ παράλληλα μειώνει το input lag ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now