p_under

Nvidia Kepler GK110: Specification leaked

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Nvidia Kepler GK110: Specification leaked]http://reviews.hwbox.gr/news/nvidia.jpg[/NEWS_IMG]Η νέα GPU γενιά της Nvidia είναι γεγονός και η GTX 680 είναι ο πρώτος εκπρόσωπος της. Αρχικά να αναφέρουμε ότι η GeForce GTX 680 δεν προορίζονταν να αποδίδει έτσι και ο GK104 Kepler core αναμένονταν να αντιπροσωπεύει μια mid-range GPU. Παραδόξως η GTX 680, καλώς η κακός είναι το top μοντέλο αυτή την στιγμή. Σύμφωνα με έναν πίνακα που βγήκε στην δημοσιότητα η Nvidia εργάζεται πάνω στο επόμενο μοντέλο της GTX 600 series, το οποίο θα βασίζεται στον πιο δυνατό πυρήνα, GK110 Kepler. Η κάρτα που όπως γνωρίζουμε θα κάνει την εμφάνιση της κάπου στην καλοκαιρινή περίοδο, πιθανώς θα φέρει την ονομασία GTX 685. Από τα χαρακτηριστικά που βλέπουμε παρακάτω ξεχωρίζει το ευμεγέθης die size, καθώς και τα 2304 CUDA cores, 512-bit memory interface και τα 250 Watt κατανάλωση. Τέλος, πιθανώς τα Stream processors να είναι 10 και ελπίζουμε η Nvidia να τοποθετήσει τον GK110 πυρήνα στην GTX 600 series και όχι στην GTX 700.

[img_ALT=Nvidia Kepler GK110: Specification leaked]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204f6cafb4927b0.jpg[/img_ALT]

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

τερας την εκανε την μεγαλη... πολυ αρμεγμα ομως ρε παιδι μου, ποιος περιμενει μεχρι τον Σεπτεμβριο? γιατι Αυγουστο δεν βλεπω να κυκλοφορει και αν κυκλοφορησει θα ειναι προς το τελος του μηνα.

Link to comment
Share on other sites

Oποιος θυμαται τι ειχε γινει με 480-580 τοτε θα καταλαβει και ποτε θα βγει η 685 η οπως την πουν.Οταν τελειωσω την σχολη και παω Ευβοια τον ιουνιο θα τη παλεψω ανετα μεχρι να βγει,διοτι καθε μερα γυρναμε με τις μηχανες απο δω και απο εκει και το pc μενει κυριολεκτικα στην ακρη.Οποιος μπορει πιστευω αξιζει η αναμονη.

Link to comment
Share on other sites

το θεμα ειναι οτι και να βγει σε 5 μηνες,βαλε και αλλους 2-3 μηνες τουλαχιστον για τις non reference με ολα τα καλουδια και τις ψυκτρε κτλ,παμε για τελος του ετους χαλαρα.κριμα και ηθελα μεσα στο καλοκαιρι μια νεα...

Link to comment
Share on other sites

Όντως ορισμένες φορές οι φανατικοί gamers είναι υπερβολικοί. Νομίζω ότι μια 680 είναι υπεραρκετή ας πούμε για όλα τα games, ακόμα και σε αναλύσεις μεγαλύτερες από 1920 x 1200. Εντάξει, στο Metro πχ, ας πέσετε στα 1080p, σιγά την διαφορά. Δεν φταίει το hardware που το software έχει μείνει τόσο πίσω...

Αλλά ξέρω. Είναι το μικρόβιο το άτιμο :P

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now