JC_Denton

Chillaramic: Νέα θερμοαγώγιμη πάστα από την Coolink

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://img204.imageshack.us/img204/27/coolinklogofo0.gif[/WRAPLEFT] Η Coolink σήμερα ανακοίνωσε το καινούριο της προϊόν στο χώρο των θερμοαγώγιμων παστών. Πρόκειται για τη θερμική πάστα Chillaramic, η οποία με τη χρήση νανοσωματιδίων μας υπόσχεται τις καλύτερες θερμικές επιδόσεις, χωρίς να είναι ηλεκτρικά αγώγιμη.

Η νέα πάστα θα είναι διαθέσιμη σε σωληνάρια των 10 γραμμαρίων, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να βάλετε πάστα στα εξαρτήματά σας έως και 30 φορές.

"Η σημερινή αγορά των Enthusiasts δε χρειάζεται μόνο μια πάστα που να έχει καλή απόδοση, αλλά που θα είναι και ασφαλής και με λογική τιμή", μας εξηγεί ο Timothy Chu, CEO της Coolink. "H νέα μας πάστα έρχεται να εκπληρώσει ακριβώς αυτές τις απαιτήσεις σας".

Τα κεραμικά νανοσωματίδια που περιέχει η Chillaramic όχι μόνο προσφέρουν την καλύτερη θερμική αγωγιμότητα, αλλά όπως είπαμε, προστατεύουν και από την ηλεκτρική αγωγιμότητα, επιτρέποντας την εύκολη τοποθέτηση από όλους τους χρήστες. Η πάστα μάλιστα, δε χρειάζεται να υποστεί πρώτα burn-in κάποιων ωρών για να σταθεροποιηθεί η απόδοσή της.

Η τιμή της αναμένεται να είναι στα 6.90 Ευρώ και θα βγει σύντομα στις αγορές.

Μερικές φωτογραφίες από τη νέα πάστα της Coolink:

coolinkchillaramic01gm5.jpg

coolinkchillaramic02dc3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Έχει γεμίσει ο κόσμος θερμοαγώγιμες...

Βαθιά στο μικρό μου κεφάλι..έχω την εντύπωση πώς όλες είναι οι ίδιες με αλλο περιτύλιγμα...χωρίς κάποια να ξεχωρίζει ιδιαίτερα..:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now