Recommended Posts

Καλησπερίζω όλα τα αγαπητά μέλη του forum!!!Λοιπόν θα μπω κατευθείαν στο θέμα...

Θέλω να αγοράσω καινούριο PC με budget γύρω στα ?600 και από μια πρώτη αναζήτηση που έκανα βρήκα τα παρακάτω τα οποία είναι όλα από το Πλαίσιο και θέλω την γνώμη σας...

Case:Turbo-X Case Midi Siren - Θήκες Η/Υ - plaisio.gr

PSU:CoolerMaster Elite Power RS-460-PSAP-J3 460W PSU - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

CPU:Intel CPU Intel Core i3 2100(s1155, 3.1GHz) - Επεξεργαστές - plaisio.gr

Motherboard:Gigabyte H67MA-USB3-B3 (s1155, H67, DDR3) - Μητρικές - plaisio.gr

Ram:Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit* - Μνήμες - plaisio.gr

HDD:Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB HDD 3.5" (16MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s) - Σκληροί Δίσκοι - plaisio.gr

Monitor:LG IPS231P-BN LED Monitor 23'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr

Εκτός αυτών ποντίκι πληκτρολόγιο και ηχεία υπάρχουν...

Επίσης θέλω να κάνω και μια ερώτηση:Οθόνη LED ή LCD?

Επειδή ξέρω πόσο τσακαλάκια είστε και ότι θα μου απαντήσετε πριν καν προλάβω να το ποστάρω :) σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Link to comment
Share on other sites

Πάντως το Siren είναι πολύ πιο στιβαρό και απο τα 4 κουτιά που δείχνεις, αλλά έχει και τελειώς πιο σοβαρό/διαφορετικό look απο τα άλλα που έιναι πιο παιχνιδιάρικα.

(εκτός του Sharkoon που είναι ουδέτερο :P )

Για mobo θα έβαζα κάτι πιο καινούριο όπως:

Mobo: Gigabyte Z77M-D3H (s 1155 , Z77 , DDR3 , HDMI) 106?

Για οθόνη βάλε άλλα 45? και πάρε αυτή Msystems.gr - Προϊόντα - Dell U2412M Ultrasharp 24¨ Wide LED (Rev.A04) με 215? και δώσε κουπόνι προσφοράς απο FB για να κερδίσεις 35?

Κουπόνι: FBU2412M

Edit: Πάρε πρώτα τηλέφωνο να ρωτήσεις εάν ισχύει :)

Για τα υπόλοιπα θα κοιτούσα καμιά αγγελία μπας και κέρδιζα κανα 50άρικο για την οθόνη :)

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ αλλά τελικά αποφάσισα να κάνω μια ακόμη αλλαγή...Σκέφτομαι να μειώσω περίπου το budget της οθόνης κατά ?70-80 ούτως ώστε να πάρω τον Intel i5 2500K...Αξίζει?

Link to comment
Share on other sites

Προτίμησε το μόνιτορ η μια ποιο δυνατή κάρτα γραφικών αντί για τον ποιο ακριβό επεξεργαστή , για τα μάτια σου το καλύτερο που λέει και το τραγούδι. Για τι χρήστη και τι δουλειά προορίζεται το μηχάνημα;

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς ξέχασα να την βάλω...το συστηματάκι που προτείνεις πάντως είναι όλα τα λεφτά πιστεύω σε ευχαριστώ πολύ!!!

Γνώμη μου, να αγοράσεις μια used *δυνατή* κάρτα γραφικών μέχρι 100 ευρώ και με βάση το setup που σου έδωσα με κάποιες μικροαλλαγες, π.χ αλλαγή του μόνιτορ από το Dell στο Lg +20 ευρώ στην τσέπη, να ισσοροπησεις στο σύνολο κάτι άλλο οπως το PSU και θα είσαι κομπλέ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν κάνει για τα παιχνίδια σου και για την ανάλυση ενός 1920x1080 monitor, εκτός εάν θες να τα παίζεις όλα στο low για να εχεις ανεκτά framerates. Παρακολουθα τις αγγελίες για 5850s, 5830s, GTX460 με εγγύηση και μέχρι 100 ευρώ και χτύπα όταν βρεις κάτι καλό, με βάση την κάρτα και το Monitor θα στήσεις το υπόλοιπο PC μιας και παίζεις παιχνίδια.

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει τελικά το έκλεισα το σύστημα...Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθειά σας

Γράψε και το σύστημα, ta parts και το κόστος που κατέληξες και για ποιον λόγο ώστε να κλείσεις όμορφα το thread και να μείνει και κάτι χρήσιμο, μην είσαι εγωιστής.

Link to comment
Share on other sites

Γράψε και το σύστημα, ta parts και το κόστος που κατέληξες και για ποιον λόγο ώστε να κλείσεις όμορφα το thread και να μείνει και κάτι χρήσιμο, μην είσαι εγωιστής.

Σωστός!!!Θα το έκανα απλώς το ξέχασα προς στιγμήν...Λοιπόν έχουμε και λέμε

Κάρτα γραφικών:EVGA GTX 460 ?169

Κουτί:Midi Turbo-X Siren ?40

Τροφοδοτικό:Coolermaster 460WElite Power ?49

Επεξεργαστής:Intel Core i3 2100 ?112.5

Μητρική:Gigabyte Z68MA-D2H-B3 ?109

Μνήμη:Corsair Vengeance 4GB ?37

Σκληρός:WD Sata III 500GB Caviar Blue ?97

Όσον αφορά την μητρική είπα να πάρω την λίγο καλύτερη από αυτήν που είχα στο μυαλό μου λόγω μικρής διαφοράς στην τιμή...Και όσον αφορά την κάρτα γραφικών πρώτον ήθελα μία πολύ καλή και δεύτερον αυτήν που πρότεινες εσύ Gorillako την είχαν μόνο καταστήματα εκτός Θεσσαλονίκης και η αλήθεια είναι πως όταν είδα το ποστ σου είχα ψιλοκατασταλάξει στην GTX 460 και ήταν λίγο πριν ξεκινήσω για να πάω να το κλείσω και δεν είχα πολύ χρόνο να το σκεφτώ και ελπίζω να μην έκανα μεγάλη γκάφα τώρα που το σκέφτομαι...Όσο για τα άλλα ήταν αυτά που σκεφτόμουν και για την μνήμη ήθελα αρκετή γιατί με την 2GB που είχα(βέβαια ήταν και παλιός ο υπολογιστής)έτρεχε σαν χελώνα...Επίσης θέλω να κάνω και μια ερώτηση...Όταν πήγα να τον ανοίξω επειδή δεν πήρα Windows λόγω του ότι τα έχω τζάμπα από το πανεπιστήμιο μου ζήτησε να βωάλω το system cd...Ξέρετε μήπως τί παίζει?

P.S. Τα πήρα όλα από το Πλαίσιο λόγω του ότι δεν μου αρέσει να αγοράζω από πολλά μαγαζιά εκτός της οθόνης που αγοράστηκε από e-shop.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά με αυτά δεν ξέφυγα πολύ...Μαζί και με την οθόνη ξεφεύγω λίγο αλλά σκέφτηκα πως αν είναι να βγει κάτι καλό αξίζει...Πάντως αν το είχα σκεφτεί λίγο πιο καλά και έπαιρνα μια πιο φθηνή κάρτα γραφικών θα έπεφτα πολύ σε budget...Για αυτό λέω πως μάλλον έκανα γκάφα...Αλλά ήξερα ότι η GTX 460 είναι πολύ καλή και για αυτό αποφάσισα να ανέβω και σε ποσό...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now