p_under

Πρώην υπάλληλος της Intel μετέφερε σημαντικά δεδομένα στην AMD

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πρώην υπάλληλος της Intel μετέφερε σημαντικά δεδομένα στην AMD]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b7ee9c46d586.jpg[/NEWS_IMG]Μια περίεργη είδηση μας έρχεται από το cnet.com, και μας ενημερώνει ότι ένας πρώην υπάλληλος της Intel υπέκλεψε σημαντικά δεδομένα και τα μετέφερε στην νέα του εργασία στην - Advanced Micro Devices, την γνωστή μας AMD.

O 36χρονος Biswamohan Pani, από το Chelmsford της Μασαχουσέτης ήταν υπάλληλος της Intel και εργάζονταν στο τμήμα κατασκευής επεξεργαστών στο Hudson της Μασαχουσέτης. Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, έκλεψε σημαντικά δεδομένα που κοστολογούνταν από $200 εκατομμύρια ως $400 εκατομμύρια.Ο Pani, κέντρισε το ενδιαφέρον της Intel την 29η Μαΐου 2008 όταν απέκτησε πρόσβαση στο Intel data system, ενώ είχε ανακοινώσει ότι θα σταματούσε την συνεργασία του με την Intel την 11η Ιουνίου και ότι θα ξεκινούσε μια καινούργια συνεργασία με την AMD.

Καθώς το θέμα πήρε διαστάσεις το FBI, ήταν σε θέση να ανακτήσει τα πολύτιμα έγγραφα, πριν δημιουργηθεί οποιαδήποτε ζημιά στην Intel. Άξιο αναφοράς είναι ότι η AMD, έδωσε χέρι βοηθείας στην έρευνα και δεν υπάρχουν στοιχεία ενοχοποίησης της! Τέλος, ο Pani, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης ως και 20 χρόνια όταν θα βρεθεί ενώπιος της δικαιοσύνης στις 8 Αυγούστου.

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

Πράκτορας των ρώσων είναι :hehe:

Ένας ήταν Ο πράκτορας των Ρώσων και ο μεγαλύτερος σούπερ κατάσκοπος του 2ου Π.Π για όσους γνωρίζουν λίγη ιστορία, για τους υπολοίπους υπάρχει το καραγκιοζάκι του βρεταννικού στέμματος με όνομα james bond στις ταινίες του hollywood.

<Sorge: A chronology> - Official web site - Biography of Soviet spy Richard Sorge

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now