Recommended Posts

[NEWS_IMG=Call of Duty Black Ops II: Μας ταξιδεύει στο 2025!]http://reviews.hwbox.gr/news/pc_gaming.jpg[/NEWS_IMG]Παρόλο που ο νέος τίτλος της σειράς, Call of Duty: Black Ops II αναμένεται να φτάσει στα καταστήματα στις 13 Νοεμβρίου 2012, οι εταιρίες Treyarch και Activision, που είναι υπεύθυνες για την ανάπτυξη του, θέλησαν να μας δώσουν μια ιδέα για τι πρόκειται να επακολουθήσει κρατώντας "ζεστό" το ενδιαφέρον των fans μέχρι το φθινόπωρο. Οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ, αφού το γραφικό περιβάλλον μας μεταφέρει στο έτος 2025 όπου η στρατιωτική τεχνολογία έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό, που πλέον θα συναντήσουμε μη επανδρωμένα μηχανοκίνητα οχήματα και αεροσκάφη καθώς και ένα νέο "οπλοστάσιο". Το σενάριο θέλει τους κακούς να παίρνουν τον έλεγχο, την στιγμή που η Αμερική έχει σταματήσει να παράγει "πολεμικές μηχανές", έτσι καλείται η παλιά γενιά από επίλεκτους στρατιώτες να αναλάβει δράση, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να κάνουν όσα οι άλλοι δεν μπορούν.

Το Call of Duty: Black Ops II πρόκειται να μας κόψει την ανάσα με τα φουτουριστικά εφέ και την αμείωτη ένταση και τις καταιγιστικές σκηνές δράσης από την αρχή μέχρι και την ολοκλήρωση των αποστολών μας.

<iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/x3tedlWs1XY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_ALT=Call of Duty Black Ops II: Μας ταξιδεύει στο 2025!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374fa1038c5d046.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Φαντάζομαι θα είναι και αυτό DX9... :lolling:

Η τρανή απόδειξη πώς να εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο ένα καλό όνομα... Εγώ πάντως τελείωσα μαζί τους...

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς μετά από ψάξιμο ανακάλυψα ότι βασίζεται σε μια modified IW μηχανή γραφικών

με κάθε επιφύλαξη βέβαια, άρα μικροδιαφορές στα γραφικά με το Call of Duty: Black Ops

Edited by aRkA$
Link to comment
Share on other sites

Γιάννο είσαι και εσύ της παλιάς σχολής?

Μου άρεσαν οι πρώτες σειρές με παλιά όπλα και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο μέχρι το Call of Duty: World at War

οι επόμενοι τίτλοι της σειράς δεν μου άρεσαν καθόλου

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ old school είμαι και συμφωνώ ότι το WAW ήταν το τελευταίο cod που άξιζε τα λεφτά του.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι θέμα όπλων και χρονολογίας, είναι ότι αποφάσισαν να το μετατρέψουν σε console game και μέχρι 20 χρονών max...

Link to comment
Share on other sites

Άθλια γραφικά ρε γμτ..είναι κρίμα..λες κ δεν βγάζουν λεφτά από ΑΥΤΟ το παιχνίδι και βγάζουν π.χ. από κάτι χαζό metro...εντάξει θέλουμε να παίζει σε οοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα pc του πλανήτη αλλά είναι γραφικά 7 ετίας!...

Link to comment
Share on other sites

Ίδια μηχανή γραφικών, ίδιο μοτίβο, ίδιο gameplay. Μόνο το σενάριο αλλάζει.

Και τον Woods που το ξεθάψανε; 90+ παίζει να είναι. Για να πω την αλήθεια, δεν του ταιριάζει το μέλλον του CoD, όλα φαίνονται κάπως ψεύτικα. Αλλά αλλαγές δεν θέλαμε; :confused:

Link to comment
Share on other sites

Ο Woods είναι πλέον ένας γέρος στο έτος 2025, όπου μένει σε ένα μέρος, που ονομάζεται The Vault, το οποίο είναι ένα μέρος όπου η CIA διατηρεί τους πρώην συνεργάτες του. Ο χαρακτήρας σας είναι ο David Mason - γιος του Alex Mason - και ξεκινάτε το 2025 να επισκεφθείτε τον Woods και εκεί αρχίζετε να μαθαίνεται για το τι συμβαίνει με τον "κακό" της υπόθεση που στον συγκεκριμένο τίτλο προσωποποιείται με το όνομα Ραούλ Μενέντεζ. Ο Mason θα ζητήσει από τον Woods να του πει για τα γεγονότα του παρελθόντος και το πώς δένουν με την πλοκή του παιχνιδιού, λέγοντας στον παίκτη για το τι συνέβη στο μεσοδιάστημα. Έτσι όλα ξεκαθαρίζουν με το ποιον θα κάνει τι και ποσό είναι!!!:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Το παράξενο είναι ότι παρουσιάζουν δύο διαφορετικές πραγματικότητες, δηλαδή τα Black Ops και τα Modern Warfare. Να τα συνδύαζαν έστω και λίγο με μια αναφορά θα ανέτρεπαν όλα τα δεδομένα και θα γινόταν πιο γαμάτο. Γνώμη μου. ;)

Link to comment
Share on other sites

Game ΓΤΠ, time to RIP.

Αλλά να είναι καλά τα πιτσιρίκια και οι "πληρώνω 60άρες για το ίδιο πράγμα, με τα ίδια maps ή κτίρια από προηγούμενα maps :p" που πάνε και το αγοράζουνε στα τυφλά.

Λίγο ακόμα και θα κάνουνε τα γραφικά τους χειρότερα και από του Unreal Tournament I.

Το gameplay αλλαγμένο πολύ... εεεμ, καθόλου ήθελα να πω.

Το single player τόσο scripted που ξέρεις τι θα γίνει, πότε θα γίνει, πως και με τι θα σε πυροβολήσει ο καθένας, κλπ κλπ.

Tragic.

Link to comment
Share on other sites

Αλλά να είναι καλά τα πιτσιρίκια και οι "πληρώνω 60άρες για το ίδιο πράγμα, με τα ίδια maps ή κτίρια από προηγούμενα maps :p"

.

69d.png

Link to comment
Share on other sites

κυκλοφορησαν και ορισμενα screens παίδες. :)

[img_ALT=Call of Duty Black Ops II: Μας ταξιδεύει στο 2025!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/23564fbcc288f11a4.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Call of Duty Black Ops II: Μας ταξιδεύει στο 2025!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/23564fbcc288e4a00.jpg[/img_ALT]

Call of Duty: Black Ops II screenshots by VR-Zone.com

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ παιδία εχω κωλήσει εδω και χρόνια στο multiplayer του world at war.Αυτα τα νέα όπλα με τα gadgetakia εδω μου κάθονται!!Στο world at war το μονο που μου τη σπάει είναι η martydom.Οτι πιο ηλίθιο έχω δεί.Παίκτες ειδικά σε μικρές πίστες όπως dome με πολλά άτομα βασίζονται στην ανικανότητα τους να παρουν kill και όχι στης ικανοτητες τους!!

Πρέπει να γυρίσουμε πάλι πισω με αναβαθμισμένουν τίτλους να γίνει χαμός.Αυτα τα 2025 είναι σκέτη ξενέρα!!!!To άλλο έχει και μια ιστορική βάση!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now