Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD Radeon HD 7970 GHz Edition: Νέα έκδοση του flagship της AMD!]http://reviews.hwbox.gr/news/amd.jpg[/NEWS_IMG]Η AMD βλέποντας την επικράτηση της Nvidia GeForce GTX 680 και τις επιδόσεις της Nvidia GeForce GTX 670 να την απειλούν άμεσα και να κερδίζουν σιγά σιγά όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη μια κάρτας που θα βασίζεται σε πυρήνα Tahiti στα 28nm αλλά με core clock πάνω από το 1GHz. Η εναλλακτική πρόταση της AMD αναμένεται να έχει την ονομασία AMD Radeon HD 7970 GHz Edition με συχνότητα πυρήνα στα 1050MHz σε σχέση τα 925MHz που έχει τώρα. Η συχνότητα μνήμης θα παραμείνει ίδια όπως και το interface memory στα 384bit. Οι νέες βελτιώσεις πρόκειται να αναδείξουν τις αρετές του Tahiti GPU ενώ τα ES Tahiti chips υπόσχονται χρονισμούς στα 1250MHz σχετικά εύκολα ανοίγοντας τον δρόμο για custom-design κάρτες γραφικών με υψηλές επιδόσεις και ακόμα μεγαλύτερα core clock speeds.

[img_ALT=AMD Radeon HD 7970 GHz Edition: Νέα έκδοση του flagship της AMD!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374fa7fa9320cec.jpg[/img_ALT]

Edited by aRkA$
Link to comment
Share on other sites

Περσινά ξινά σταφύλια ?

Λες και δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας OC, λες και είμαστε κουλοί.

Όχι ότι δεν υπάρχουνε ήδη πιο γρήγορες κάρτες όπως π.χ. οι Lightning, Toxic Edition, Venzinelos Edition κλπ από τους OEMs :D

Η 7990 χάθηκε στην τσέπη του apatiman ? :D

Link to comment
Share on other sites

7990->computex.

επισης μπιλ, ασχετα με το αν ξερεις να κανεις oc μονος σου η οχι, προφανως το βαλανε τα 1050 για να παιζουν "στα ισα" με την 680 και 2ον το αλλο σημαντικο ειναι οτι ολα θα πιανουν τα 1250 που δεν το κανουν ολες οι 7970 τωρα.

δεν θα με χαλαγε μια Lightning Με τετοια Binned chips στα 1150 στοκ ξερω γω :P

Edited by AMDnord
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now