stratigos24

Ο υπολογιστης δεν ξεκιναει..

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα. Εχω το pc της υπογραφης μου και το ειχα συνδεσει για καποιες μερες στην τηλεοραση (hdmi) στο σαλονι. Μετα απο καμια εβδομαδα και πιο πολυ ισως μη λειτουργιας του (και με το κουμπι απο πισω του τροφοδοτικου στο off), τον πηγα παλι στο δωματιο στην οθονη του (dvi) τον συνδεσα και τον ανοιξα. Δεν πηγαινε σημα στην οθονη και ουτε ακουγοτανε το μπιπ της εκκινησης. Τον κλεινω κρατημενο το κουμπι του power και τον ξαναανοιγω. Υστερα εκανε ασταματητα μπιπ και τον εκλεισα παλι απο το κουμπι. Εβγαλα μνημες και τις ξαναεβαλα αλλα και παλι τιποτα, δεν ξανα εκανε μπιπ ασταματητα αλλα ουτε και εδειχνε κατι η οθονη. Τον παιρνω και τον παω παλι στο σαλονι. Τον συνδεω με το hdmi και τιποτα παλι (στην τηλεοραση αυτη τη φορα). Αλλαζω θεση στις μνημες, παλι τιποτα. Κανω cmos παλι τιποτα. Τον ξεκινησα και χωρις καρτα γραφικων να δω αν θα κανει τουλαχιστον το μπιπ της εκκινησης αλλα παλι τιποτα.

Εκανα και αυτα που διαβασα καπου στο ιντερνετ (αλλα ματαια...).

''βγάλτε το καλώδιο της πρίζας

πατήστε το Power του pc

αφαιρέστε το πλαινό κάλυμα του pc

με τη βοήθεια ενός μικρού κατσαβιδιού αφαιρέστε τη μπαταρία του BIOS ( είναι η στρογγυλή μπαταρία που βρίσκεται στην μητρική πιέστε ελαφρά την ασφάλεια στα πλάγια της μπαταρίας και βυθίστε λίγο προς τα μέσα το κατσαβίδι. Η μπαταρία θα βγεί αμέσως)

Πατήστε παλι το power

Εφόσον πέρασαν 1-2 λεπτά απο τότε που την βγάλατε επανατοπόθετήστε τη μπαταρία στη θέση της

βάλτε το στην πριζα''.

Επισης ανοιξα χωρις μπαταρια bios. Παλι τιποτα. Ανοιξα και χωρις ραμ. Παλι τιποτα. Ανοιξα και με καθε ραμ μεμονωμενη. Παλι τιποτα..

Αν δεν κανω λαθος μου το ειχε κανει και αλλη μια φορα περσυ, ηρθε φιλος με 3 μνημες και αυτος και με αλλη καρτα γραφικων, τα βαλαμε πανω και δουλεψε και μετα δουλευε και με τα δικα μου.

Φιλος μου που του ειχε κανει κατι παρομοιο παλαιοτερα ο δικος του υπολογιστης, εβγαλε την μπαταρια της μητρικης για μιση ωρα και δεν αλλαξε κατι. Οταν την εβγαλε για 3-4 ωρες και μετα την ξαναεβαλε ανοιξε κανονικα. Το κανω τωρα να δουμε...(Ο υπολογιστης να ειναι στο ρευμα ομως ολη αυτη την ωρα μου ειπε, οχι ανοιχτος απλα να παιρνει ρευμα).

Τι μπορει να ειναι?

Eυχαριστω εκ των προτερων.

Link to comment
Share on other sites

Tελικα παιδια, μετα απο μιση ωρα χωρις μπαταρια η μητρικη τωρα ανοιξε κανονικα.

Εdit: Βεβαια εκανα βλακια, διοτι ανοιξε και μου ειπε για να μπω στα bios να πατησω del (προφανως επρεπε να μπω και να κανω restore to default settings αλλα δεν το εκανα) ή για συνεχεια να πατησω f1, πατησα f1 εκανε να ανοιξει αλλα εβγαλε ενα μηνυμα του τυπου βαλτε το cd των windows κλπ ή πατηστε εντερ για συνεχεια πατησα εντερ εκανε επανεκκινηση αλλα παλι τα ιδια. Κανενα μπιπ, κανενα σημα στην οθονη κλπ. Εβγαλα παλι την μπαταρια για λιγο και οταν ξαναανοιξει (το ελπιζω δηλαδη :lol) θα μπω στα bios να κανω το restore (αν το λεω καλα ή μηπως return to default το λεει?)

Εdit2: Τι ηθελα και πατησα f1 και δεν μπηκα στα bios να τελειωνω? Τωρα ξαναπροσπαθησα να το ανοιξω μετα απο κανα 20λεπτο χωρις την μπαταρια και δεν κανει τιποτα παλι, ουτε σημα, ουτε μπιπ εκκινησης. Μαλλον θα θελει παραπανω ωρα...

....Προσωπικα πιστευω οτι ολα αυτα συνεβησαν, διοτι ηταν για μερες αμεταχειριστος και μαλιστα με το κουμπι του τροφοδοτικου απο πισω κλειστο και δεν επαιρνε καθολου ρευμα ολο αυτο το διαστημα...

Link to comment
Share on other sites

Άμα ξανανοίξει βάλε τις default ρυθμίσεις στο bios και δούλεψέ το κανά δυο μέρες να δεις αν είναι θεμα hardware.

Για να bootαρουν τα windows, μάλλον, πρέπει να ρυθμίσεις το mode του δίσκου (ide, ahci) σε ότι ήταν πριν.

Link to comment
Share on other sites

Θυμαμαι την προηγουμενη φορα που μου το ειχε κανει παλι που λεω πιο πανω, ειχα μπει στα bios και εκανα restore to default και ολα εφτιαξαν.

Bασικα το μονο που πρεπει να κανω μετα το restore to default ειναι να βαλω τον ssd μου πρωτο σκληρο στο boot devices απο τα bios, μιας και αυτος εχει τα windows.

Link to comment
Share on other sites

....Προσωπικα πιστευω οτι ολα αυτα συνεβησαν, διοτι ηταν για μερες αμεταχειριστος και μαλιστα με το κουμπι του τροφοδοτικου απο πισω κλειστο και δεν επαιρνε καθολου ρευμα ολο αυτο το διαστημα...

Αυτό δεν έχει καμία σχέση

με το ίδιο σκεπτικό pc σε σπίτια ή εταιρείες που είναι αρκετές μέρες σε απραξία θα έπρεπε να έκαναν το ίδιο, γιαυτο υπάρχει και η μπαταρία άλλωστε

αν συνεχίσει να το κάνει δοκίμασε μια καινούργια μπαταρία και ένα bios update

αν πάλι συνεχίσει μπορεί να είναι και πρόβλημα μητρικής

Edited by aRkA$
Link to comment
Share on other sites

Φιλος μου που ειπε πως υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι προβλημα τροφοδοτικου, μιας και εκεινου του ειχαν χαλασει 2 τροφοδοτικα αφου πρωτα του εκαναν τετοια προβληματα που μου κανει και εμενα τωρα. Μου λεει πως μπορει να εχει προβλημα το τροφοδοτικο αλλα να μην στο εμφανιζε τοσο καιρο που παντα επαιρνε ρευμα απο το πολυμπριζο κλπ (εννοει ειτε κλειστος ο υπολογιστης ειτε ανοιχτος παντα δεν σταματαγε να ειναι στο ρευμα) ενω τωρα σταματησε να ειναι για καιρο και εμφανιστηκε το προβλημα. Με 2-3 τροπους του ανοιγε παλι, εκεινος εκανε και reboot μια φορα το τριμηνο και ετσι δεν ειχε θεμα για το ρευμα κλπ αλλα οπως ειπε τον αφησαν και τα 2 τροφοδοτικα (σε 2 διαφορετικα pc με τον ιδιο τροπο). Οπως αναφερω και πιο πανω, παλι το ιδιο προβλημα μου ειχε παρουσιαστει περσυ το καλοκαιρι και μαλιστα σε ιδια φαση, που εχω παει τον υπολογιστη στο σαλονι και τον εχω αφησει καποιες μερες παλι αχρησιμοποιητο και με κλειστο το τροφοδοτικο απο πισω απο το κουμπι του.

Θα παω αυριο να αλλαξω και μια μπαταρια bios και βλεπουμε.

Link to comment
Share on other sites

Eιμαι σιγουρος οτι ειναι κατι τρεχει με την μητρικη σου.

Σιγουρα δεν ειναι ram, και πιθανοτατα ουτε καρτα γραφικων.

Μετα την εκκινηση (που δεν πατησες F1) δεν μπηκες windows γιατι δεν ηταν το mod του δισκου (ide ahci) εκει που επρεπε.

Κανε ενα μικρο κολπακι..

Βγαλε απο την μητρικη την καρτα γραφικων, τις μνημες ΚΑΙ το cpu!!

Εκκινησε το συστημα σου και αςτο ετσι κανα διλεπτο.

Αν μετα που θα τα ξανακουμπωσεις ολα δεν εκκινησει, πας για μητρικη.

Edited by NIKOSE
Link to comment
Share on other sites

Λες μητρικη ε? Ο αλλος λεει τροφοδοτικο...το κακο με τους υπολογιστες ειναι οτι μπορει να ειναι οτιδηποτε και η διαγνωση ειναι δυσκολη...ελπιζω να βρουμε την ακρη και ευχαριστω για τη βοηθεια και τον χρονο σας.

Λοιπον, σημερα τον εβαλα μπροστα, αφου τον ειχα χωρις μπαταρια και χωρις να ειναι στο ρευμα απο εχθες το απογευμα. Βαζω μπαταρια, τον βαζω στο ρευμα και τον ανοιγω. Ανοιγει αλλα δεν ξεκιναει, δεν κανει τιποτα (μονο πολλα μπιπ). Τον κλεινω, τον βγαζω απο τη μπριζα και παταω αρκετες φορες το κουμπι του power. Μετα ξαναβαζω την μπριζα και τον βαζω μπροστα. Ανοιγει κανονικα, μπαινω bios, παταω load defaults και βαζω τον ssd πρωτο στο boot device. Παταω save and exit και κανει επανεκκινηση. Μπηκε κανονικα στα windows. Μετα κανω επανεκκινηση (να δω αν ειναι οκ και αν θα ξανα ανοιξει κανονικα) και δεν ξεκινησε παλι. Ξανακλεινω, βγαζω απο ρευμα, ξαναπαταω το power μερικες φορες, τον ξαναβαζω στο ρευμα και τον ανοιγω. Ανοιγει κανονικα και μπαινει windows. Κανω επανεκκινηση ξαναμπαινει windows. Τον αφηνω να δουλευει και παω και παιρνω μια μπαταρια για την μητρικη (panasonic cr2032, 3v). Ερχομαι, τον κλεινω αλλαζω μπαταρια, τον ξαναανοιγω και μπαινει στα windows παλι κανονικα.

Τι λετε?

Edit: Τον εκανα επανεκκινηση και μπηκε κανονικα στα windows. Κανω τερματισμο και τον ξαναανοιγω. Μπηκε κανονικα και παλι. Κανω αλλη μια επανεκκινηση, και δεν ξεκινησε και ακουστηκαν πολλα μπιπ. Κοιταξα το πανελακι της μητρικης που λεει την θερμοκρασια αν δεν κανω λαθος και ελεγε C 1 νομιζω. (http://www.evga.com/forumsarchive/tm.asp?m=100925566&mpage=1&key=�)

Mηπως το προβλημα ειναι καπου στις ραμ διοτι βρηκα αυτο στο ιντερνετ με βαση το C1:

''Άυτή την στιγμή λειτουργεί κανονικά το σύστημα, τις μνήμες τις έχω στα 1600, βλέπει 6GB ΑΛΛΑ ... έχω βάλει τα dimm στις θέσεις A1-C1-C2 αντί για A1-B1-C1 και συνεπώς λειτουργεί σε duall και όχι σε triple channel.

Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα των dimm, στις θέσεις B2 και B1 δεν βλέπει το dimm, ακόμα και αν δεν έχω βάλει στις άλλες θέσεις.''

Link to comment
Share on other sites

οτι έχει τρελαθεί τελείως το πισι σου lol!

οταν εχει προβλημα το τροφοδοτικο , και επειδη οι ανάγκες σε ρευμα ειναι καθε στιγμη διαφορετικές, μπορει να σου παρουσιάζει πρόβλημα σε διάφορα μέρη του υπολογιστη.

αν σταματήσει να σου κάνει τα κολπα τοτε καλως

αν τα ξαναρχισει βρες ενα τροφοδοτικο απο κάποιον φίλο σου και κάνε τις δοκιμες σου. τουλάχιστον έτσι θ'αρχίσεις να αποκλείεις ένα-ένα τα ενδεχόμενα μέχρι να εντοπίσεις την αιτία

Link to comment
Share on other sites

Εγραψα και καποια εξτρα στο πιο πανω ποστ μου με edit σε περιπτωση που δεν τα ειδες και θα μπορουσαν να με βοηθησουν στο να βρουμε το προβλημα...

Επιτρεπεται απο τους κανονες να βαλω και απο καποιο αλλο σιτε ελληνικο που ετυχε και βρηκα στο γοογλε με παρομοια error? (c1 και 67) νομιζω εμενα μου εχει δειξει 68 ή 61 δεν θυμαμαι...

Bρηκα και αυτο: αν υποθεσουμε ομως πως το bclock ειναι θεμα cpu μιας και ολα τα C0/C1 εκοβαν στα ~230mhz,θα πανε......

Εδω: http://www.hwbox.gr/hwbox-hellas-o-c-team-2d-team/4787-evga-classified-920-d0-page_3.html

Τωρα που τον ξεκινησα, εδειξε 68 μετα c1 και υστερα 25 και ξεκινησε κανονικα...τι γινεται δεν μπορω να καταλαβω.....

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα ακόμα κ restart να έκανες μετά που άνοιξε κανονικά εφόσον δεν βγήκε από την πρίζα το pc η μπαταρία δεν έχει να κάνει..

Το έχω πάθει κ εγώ αυτό με την την striker 2 extreme. Κάθε λίγο καιρό αποφάσιζε να μην ανοίγει, τι μπαταρίες έβγαζα τι clear cmos έκανα..ατελείωτες ώρες.. τελικά την πούλησα μαζί με τις μνήμες κ την cpu και το παιδί που την πήρε δεν είχε το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ πρόβλημα.. το πρόβλημα ήταν η 9800gx2 που είχα στην σύνθεση μου η οποία μετά από λίγους μήνες τα έπαιξε..όμως για 2 χρόνια μου είχε βγάλει το λάδι..Δεν υπήρχε ούτε μια ένδειξη ότι ήταν η κάρτα γραφικών.

Δοκίμασε τα πάντα, μην αποκλείεις τίποτα..

Link to comment
Share on other sites

Ναι, αυτο κοιταω, δεν θελω να αποκλεισω κατι και αυτο το κανει πραγματικα δυσκολο...

Δηλαδη μπορει να ειναι και η καρτα γραφικων...μαλιστα...:o..

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον. Λυσαμε ολον τον υπολογιστη και βαλαμε μητρικη με πανω της τις μνημες, εναν σκληρο, την καρτα γραφικων και τροφοδοτικο και δεν δουλεψε, ανοιγε παλι αλλα δεν ξεκινουσε να εχουμε εικονα κλπ. Μετα βαλαμε και ενα 300αρι τροφοδοτικο και εβγαλε ενα error στο πανελακι της η μητρικη ff. Yστερα το δοκιμασαμε χωρις σκληρο αλλα παλι τιποτα. Υστερα χωρις καρτα γραφικων αλλα και παλι τιποτα. Καναμε cmos παλι (και με μπαταρια αλλα και απο κουμπι που εχει για αυτο το σκοπο) και παλι τιποτα. Μετα δοκιμασαμε (αφου βαλαμε παλι καρτα γραφικων και σκληρο) μια μια ραμ και οταν βαλαμε το ενα dimmακι στην τελευταια θυρα ανοιξε ο υπολογιστης κανονικα. Μετα βαλαμε και τα αλλα 2 dimmακια, το ανοιξαμε και παλι ολα μια χαρα. Καναμε και ποσες επανεκκινησεις - τερματισμους, μια χαρα συνεχιζε να δουλευει, δεν εκανε κατι. Ετσι ξεκινησαμε σιγα σιγα να το δενουμε στο κουτι παλι. Οταν τελειωσαμε και τα ειχαμε βαλει ολα στη θεση τους (και τα καλωδια του κουτιου reset, power,ανεμιστηρακι μπροστα - πισω) πλαγια usb, κλπ), και ολους τους σκληρους και ανεμιστηρακια το πατησαμε να ανοιξει αλλα τιποτα, αλλα λες και δεν ειχε ρευμα οχι ανοιγε και δεν ειχαμε εικονα οπως τις αλλες φορες πριν φτιαξει. Βγαλαμε ολα τα καλωδια του κουτιου (usb πλαγια, ανεμιστηρακι μπροστα, reset, power κλπ) και ανοιξε κανονικα. Τα βαζουμε παλι ολα και τον ανοιγουμε και δουλευε κανονικα. Κανουμε restart και παλι δεν δουλευε να εχουμε εικονα κλπ και ξεκιναμε και δοκιμαζουμε ενα ενα τα καλωδια reset, power, usb κουτιου μπροστα (τα πισω οκ δουλευουν παντα εξαλου αφου ειναι πανω στη μητρικη απο πισω) και ανεμιστηρα και μονο με το καλωδιο των usb δεν ανοιγε. Ετσι το αφησαμε χωρις να βαλουμε το καλωδιο των usb και ο υπολογιστης δουλεψε μια χαρα. Ποσα restart, ποσα cmos (και με μπαταρια και με κουμπι), ποσους τερματισμους και χωρις ρευμα για καποια ωρα και παλι ανοιγε τελεια.

Λετε να φταιγαν τα usb ή τιποτα τα σλοτ της ραμ ή τα dimmακια (γιατι στην αρχη πιστευαμε μηπως φταιγαν οι ραμ γιατι οταν αλλαξαμε καποιες θεσεις, ανοιξε).

Φτιαξαμε και το κουτι (καλο καθαρισμα κλπ..) και κρυψαμε και ομορφα τα καλωδια.

Eχει και μαγκια το κουτι, δεν χρειαζεται να ξεβιδωσεις τη μητρικη αλλα βγανει μαζι με ενα πισω μερος του κουτιου συρταροτα. Φαινεται και πιο κατω...βεβαια εμεις δεν το ξεραμε (χαχα) και τη βγαλαμε κανονικα και υστερα την βαλαμε πανω σε αυτο και πανω σε χαρτονι (κουτα) και καναμε τα πειραματα...

Εδω μερικες φωτο:

ImageShack Album - 9 images

Link to comment
Share on other sites

Τι κουλά πράγματα είναι αυτά με τα usb....

Κάτι ακόμα, γενικά πόσο oc έχεις κάνει στην cpu σου? έχεις δώσει τίποτα τρελά ρεύματα ποτέ?

Link to comment
Share on other sites

@venisk...

Οχι ποτε δεν εχω δωσει τρελα. Φαντασου μαμα ειναι για τα 2,6 mhz με 1,26v και εγω τον ειχα στα 3,4 mhz με κατω απο 1,2 (αν δεν κανω λαθος περιπου 1,17v).

Σημερα, πηγα να τον ανοιξω (εχθες οπως ειπαμε ανοιγε κανονικα, ολα οκ και χωρις ρευμα και μετα απο cmos και υστερα απο 3-4 ωρες που τον ειχα αφησει και ειχα φυγει απο το σπιτι, οταν γυρισα εκατσα, ανοιξε και τον εκλεισα μετα απο 4 ωρες χωρις κανενα προβλημα) και στο πανελακι της μητρικης (οταν ξεκιναει κανονικα χωρις προβλημα δηλαδη δειχνει 68 μετα 69 μετα c1 και μετα 25 και ακουγεται το μπιπ της εκκινησης) δειχνει 68 μετα 69 μετα c1, μενει εκει και κανει ασταματητα μπιπ...

Πως θα βρω τι φταιει? Τουλαχιστον να το βρω και να αλλαξω οτι εχει προβλημα...

Link to comment
Share on other sites

Μολις εβγαλα την μια ραμ (την πρωτη απο αριστερα) και ανοιξε κανονικα με τις αλλες 2. Εκανα και 2 restart και παλι ανοιξε κανονικα. Βαζω υστερα παλι και αυτη τη ραμ και ανοιγει και παλι....

Link to comment
Share on other sites

Στο eshop τωρα βλεπω αυτο:

3 χρόνια εγγύηση

Αγοράζοντας Innovator™ Desktop από το e-shop.gr, είτε από τις έτοιμες προτάσεις, είτε συνθέτοντας το δικό σας PC σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες, αποκτάτε ένα σύγχρονο πλήρως ελεγμένο μηχάνημα που συνοδεύεται από 3 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας (ανταλλακτικά και εργασία).

Αλλα δεν ξερω αν ισχυει απο τοτε που το εστησα ή τωρα το εκαναν 3 χρονια..

Εdit: Μολις τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ειναι 3 χρονια η εγγυηση (αρα μεχρι σεπτεμβρη 2012) και ετσι σκεφτομαι να τους το παω να το δουνε. Τους ειπα οτι το μονο που εχω κανει ειναι οτι εχω αλλαξει ψυκτρα στον επεξεργαστη και αν πειραζει και μου ειπαν οχι, κανενα προβλημα. Εσεις τι λετε? Να βαλω τη μαμα ψυκτρα επανω?

Link to comment
Share on other sites

βασικά κακώς τους είπες για την ψύκτρα , σ'εμένα παλιά μου είχαν πει πως αν αλλάξεις ψύκτρα δεν ισχύει η εγγύηση.

βάλε την stock και πήγαινέ τους το ολόκληρο το κουτί και αν σε ρωτήσουν αν την έχεις αλλάξει κάνε τον κινέζο

Link to comment
Share on other sites

Πολυ φοβαμαι οτι θα τον ανοιξουν θα δουλεψει κανονικα, θα σου παρουν κανα 25αρι για ελεγχο, και οταν τον πας στο σπιτι δεν θαδουλευει!!!

Ριξε μια ματια και στο πολυπινο βυσμα του τροφοδοτικου που κουμπωνει πανω στην μητρικη.

Εμενα μου εκανε κατι κουλα, γιατι ποτε παταγε ποτε δεν παταγε η τετραδα απο τα πινακια.

Ξερεις 20+4 ειναι συνηθως οι επαφες.

Ε λοιπον αυτο το +4 μου δημιουργουσε το προβλημα, ποτε εκανε επαφη, ποτε οχι.

Βαλε μονο μια μνημη πανω στο πισι και δουλεψε το δυο τρεις μερες ετσι να δεις.

Αν ειναι οκ, αλλαξετης slot και ξανα δυο τρεις μερες.

Προχωρα ετσι μεχρι να μπουν ολες οι μνημες σε ολες τις θεσεις.

Θελει ψαξιμο η περιπτωση σου φιλε μου.

Ενα ενα, να αποκλειες πιθανες αιτιες!

Link to comment
Share on other sites

@mofori

Δεν εδωσα τα στοιχεια μου. Θα βαλω τη μαμα ψυκτρα. Δεν θα ξερουν οτι ειμαι εγω που τους ειχα παρει πριν μερες (γιατι δευτερα λεω να τον παω). Ουτε τι υπολογιστη εχω τους ειπα.

@nikose

Μπορει να ειναι 1002, δεν μπορω να κανω πειραματα αλλο για να βρω τι ειναι. Τι μια βγαζεις μπαταρια και ξεκιναει. Την αλλη οχι. Αλλαζεις θεση στης μνημες ξεκιναει. Μετα οχι. Οπως του κατσει ειναι. Βαζεις usb καλωδιακια δεν ξεκιναει. Βγαζεις ξεκιναει. Ξαναβαζεις, ξαναξεκιναει...ε ας το καλο! αχχαχ

Link to comment
Share on other sites

Δεν τον εχω παει ακομα για service. Τις τελευταιες 3-4 μερες ανοιγει κανονικα. Πριν ξεκινησει λεει το panel της μητρικης μου: 68 69 c1 c3 και μετα 25 και ξεκιναει. Αυτο δηλωνει προβλημα μιας και ξεκιναει μετα ή οχι? c1 k c3 ειναι οι θεσεις των μνημων που τις ελεγχει κατα την εκκινηση? Παλαιοτερα δεν εχω προσεξει τι εγραφε..

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνα με την μητρικη:

code 68: Reserved

code 69: Init cache

code c1: memory presence

code c3: extended memory

code 25: shadow vbios

Αρα ειναι οκ ο υπολογιστης? Μηπως ειναι θεμα μνημων? Μια χαρα δουλευει τωρα....αλλα μηπως δεν θα επρεπε να εμφανιζει αυτα μεχρι να ανοιξει? Δεν ειχα δει και πιο παλια να δω αν εκανε τα ιδια εξ'αρχης..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now