yannis

Roccat Kone XTD Max Customization & Lua Tri-Button: Τα νέα ποντίκια της Roccat

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Roccat Kone XTD Max Customization & Lua Tri-Button: Τα νέα ποντίκια της Roccat]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614f385cae07caf.png[/NEWS_IMG]Ο γνωστός Γερμανικός κατασκευαστής gaming περιφερειακών, η Roccat προετοιμάζεται για την παρουσίαση μιας συγκλονιστικής σειράς νέων προΐόντων, η παρουσίαση των οποίων θα γίνει στην E3 στο Λός Άντζελες και στην Computex 2012 στην Ταΐπέι, στις 7 και 5 Ιουνίου αντίστοιχα.

Αρχικά έχουμε το ROCCAT Kone XTD Max Customization εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογικές gaming καινοτομίες και με αισθητήρα laser 8200 DPI Pro Aim R3. Το συγκεκριμένο ποντίκι αναμένεται να φθάσει στα καταστήματα στις αρχές του Οκτωβρίου του 2012. Συνεχίζοντας, στην ατζέντα της εταιρείας θα δούμε και το ROCCAT Lua Tri-Button με οπτικό σένσορα 2000 DPI Pro το οποίο θα το βρούμε στα καταστήματα παγκοσμίως τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους. Η Roccat όμως συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις ανακοινώσεις της. Συγκεκριμένα πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη δοκιμαστική έκδοση της πολυαναμενόμενης εφαρμογής ROCCAT Power-Grid θα είναι διαθέσιμη για μια hands-on εμπειρία στην E3 αλλά και στην Computex 2012.

[img_ALT=Roccat Kone XTD Max Customization & Lua Tri-Button: Τα νέα ποντίκια της Roccat]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/23564fb0d4f4e0f60.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Roccat Kone XTD Max Customization & Lua Tri-Button: Τα νέα ποντίκια της Roccat]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/23564fb0d4f4eda82.jpg[/img_ALT]

Edited by yannis
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now