GoriLLakoS

H.O.T. Power : Gprhellas & Stelaras rocking the ORB/BOT !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f95c54e.jpg[/WRAPLEFT]Πάει καιρός απο τότε που είχαμε μια τρανταχτή είδηση όσον αφορά τα scores που έκαναν τα μέλη της Hellas Overclocking Team aka H.O.T. αλλά απο εχθές πάλι που "κάποιοι" παρέλαβαν νέο hardware και νέα παιχνίδια για ψύξη _ονόματα δέν λέμε, σπίτια δέν θίγουμε_ κάνανε πάλι την Futuremark και το BOT να χορέυουν με τους ρυθμούς τους !

Απο την αριστερή γωνία λοιπόν ένας απο τους συνήθεις ύποπτους με την κωδική ονομασία "Gprhellas" (άραγε το όνομα βγήκε απο το gpr_HELL_as

:P ή από κάπου αλλού?) και στην δεξιά γωνία ο Stelaras(το κωδικό όνομα είναι σαφέστατο πώς βγήκε απο το Στέλιος :lolling: , οπότε δέν θα αναλωθώ σε παραπάνω πληροφορίες :P) !

Τι κάνανε αυτοί οι δύο κύριοι?

Ο Mr. Πατέντας aka Gpr(τον λέμε πατέντα επειδή ποτέ δέν χρησιμοποιεί ορθόδοξους τρόπους να κάνει κάτι με τα pc parts του, πάντα κάνει πατέντες) κατόρθωσε να σπάσει πρώτοςτο φράγμα των 30Κ Marks στο 3Dmark06 με μονή(μονή διπλή σε 1 PCI-E μπάινει :P, οπότε την λέμε μονή) κάρτα περνώντας τον k|ngp|n ! Το συνολικό του score ήταν 30045marks αλλά ένα πουλάκι μας είπε πώς έχει και backup σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης) !

Την συνολική βαθμολογία στην κατηγορία μονής κάρτας στο HWBot μπορείτε να δείτε εδώ.

Το Futuremark Link εδώ.

Και το κανονικό του πόστ στο HWBox εδώ.

Αξιοσημείωτο είναι και ο τρόπος ψύξης που χρησιμοποίησε που μπορείτε να τον δείτε εδώ !

Καλή συνέχεια στα ρεκόρ σου και στις πατέντες σου πατεντιάρη άντρα ! :dot:

Ο δέυτερος καλεσμένος μας(ο οποίος bencharei μόνο μετά τα μεσάνυχτα και έχει κάνει την νύχτα μέρα, και πάντα benchaρει με κοστούμι) έπιασε στα χέρια του μία

καινούρια GTX280(όχι δέν την χάλασε ακόμα) την οποία άνοιξε,την ξεβράκωσε,της έκανε μια μίνι εγχείρηση και εμφύτευση κάποιων "πραγμάτων", την ξαναβράκωσε με ρουχαλάκια για χειμώνα, της κούμπωσε και ένα evaporator(όπως καταλαβαίνεται, μόνο δέν παντρέυτηκανε, όλα τα άλλα τα κάνανε) και έσπασε όλα τα ρεκόρ στην κατηγορία μονής κάρτας στα 3Dmark01_03_05_06(για την ακρίβεια εδώ ήταν δέυτερος, αλλά στην καρδιά μας θα είσαι πάντα πρώτος :P) όπως θα δείτε και με λεπτομέρειες σε αυτό εδώ το θέμα !

Με λίγα λόγια, ο Στέλιος και ο Γιώργος μοιράσανε πολύ πόνο και εμπειρία και περιμένουμε και συνέχεια απο αυτούς αλλά και απο άλλους Έλληνες overclocker να συνεχίσουν τα ρεκόρ και τις προσπάθειές του και να μας ξανα ανεβάσουνε στην πρώτη θέση του BOT και πάλι !

Stay HWBoxed For more :drinks:

Link to comment
Share on other sites

Είστε πολλοί εκεί μέσα :P

Ναι ... Εγω , η καρτα μου ... ο επεξεργαστης μου ... οι μνημες μου ... κλπ κλπ

Ολα συνεβαλλαν σε αυτο το αποτελεσμα . :D \

Όλοι..:P

Εσυ κατι κρυβεις ... :gizmo:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now