WebHunter

SuperCase eLevel-661 Review: Simply Elegant Gaming

Recommended Posts

Επειδή το review το έχω διαβάσει ήδη, μπορώ νομίζω να εκφέρω την άποψή μου από νωρίς νωρίς. Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθε μια καινούρια εταιρεία στην Ελλάδα και ελπίζω στο μέλλον η SuperCase να μας επιφυλάξει εξίσου καλές εκπλήξεις :T: Η τιμή του είναι μούρλια (πόσο μάλλον με την έκπτωση από MSystems :)) για αυτά που προσφέρει, αν και θα ήθελα περισσότερο αλουμίνιο όπως είπες και μες στο review webbie. Το μόνο που νομίζω του λείπει (συγκριτικά με το αντίτιμο που ζητά) είναι φίλτρα στα πλαϊνά και λίγο περισσότερο μελέτη στο cable management.

Link to comment
Share on other sites

Ωραίος Webbie! Αναλυτικότατη παρουσίαση με δοκιμές!

Γιώργο, η Supercase δεν έιναι καινούρια εταιρία ούτε ήρθε τώρα στην Ελλάδα. Είναι καιρό εδώ αλλά έιναι αθόρυβη, και ο λόγος έιναι ότι έιναι μεγάλο εργοστάσιο(α) που συνήθως αναλαμβάνει OEM Projects για κουτιά και τροφοδοτικά.

Είναι η εταιρία που παράγει τα Premier/L&C τροφοδοτικά, τα ίδια με τα Αμερικάνικα APEX.

Είναι η εταιρία που φτιάχνει πλέον τα Enermax PSUs και παράγει πολλά κουτιά για μεγάλες εταιρίες, εξού και το eLevel-661 που έιναι βασισμένο στο σασί/desing του Corsair 600T με κάποιες παραλλαγες.

Ανήκει στο Foxconn Group :T:

Link to comment
Share on other sites

πολυ ωραίο το κουτάκι, χωρις περιττες υπερβολές και ιδιαίτερα case-moddίσιμο.

το μόνο που με χαλαει λίγο είναι η τάπα της βενζινης (?)απο πάνω

-"Σύμφωνα με εργαστηριακές δοκιμές που κάναμε, η συγκράτηση είναι σταθερή, ασφαλής και γρήγορη"-

είναι όντως σταθερή η συγκράτηση των σκληρων δίσκων με το toolles συστημα ή είναι των οπισθίων όπωε στα περισσότερα κουτιά?

Link to comment
Share on other sites

Ωραίο κουτάκι και πολύ καλό ρεβιού. Για τα λεφτά του (ειδικά τα 75?) είναι ό,τι πρέπει.

εξού και το eLevel-661 που έιναι βασισμένο στο σασί/desing του Corsair 600T με κάποιες παραλλαγες.<br />

Κι οτι ήμουν έτοιμος να κράξω πριν το δω... :P

Link to comment
Share on other sites

Τα πλαστικά πλαίσια συγκράτησης των δίσκων μπορεί να φαίνονται αρκετά απλά και εύθραυστα με την πρώτη ματιά. Ωστόσο, με το που μπει ο δίσκος, ασχέτος μεγέθους, το κυρίως σώμα αποκτά ακαμψία και το μοναδικό κομμάτι που φαινομενικά μένει εύθραυστο είναι το χερούλι μπροστά. Σε αυτό το σημείο να πω ότι την πρώτη φορά όταν έβαλα δίσκο και έσυρα το slider φοβήθηκα ότι το χερουλάκι μπροστά θα σπάσει, κάτι το οποίο δεν έγινε. Είναι αρκετά ανθεκτικά και ασφαλίζει χωρίς να κουνάει το δίσκο.

Το ίδιο ισχύει και για το σύστημα συγκράτησης ODD συσκευών, μιας και στην κυριολεξία βιδώνει και από τις δυο πλευρές.

Link to comment
Share on other sites

πολύ καλό review

μια εναλλακτική πρόταση στην αγορά

απλό λιτό και απέριττο το case σε ανταγωνιστική τιμή για αυτά που προσφέρει

Link to comment
Share on other sites

καλα το σχολιο για να μπει η εκπτωση ολα τα λεφτα!! :hehe:

αν ημουν σε φαση αλλαγης κουτιου, θα εθετε σοβαρη υποψηφιοτητα. 100? κατω απο το 600Τ και δν εχει τπτ να ζηλεψει!

Link to comment
Share on other sites

..100? κατω απο το 600Τ και δν εχει τπτ να ζηλεψει!

Αυτη ακριβως ειναι η ουσια. Παιρνεις σχεδον ενα ιδιο κουτι - σχεδον σε οτι εχει να

κανει με ευκολιες και ποιοτητα - αλλα, και με 100? κατω. Τωρα σε αυτα τα λεφτα

ισως να υπαρχουν και αλλες λυσεις που να αρεσουν περισσοτερο.

Για το review δεν εχω να πω τιποτα εκτος οτι ειναι πολυ καλο !!

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο και με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά στην τιμή που διατίθεται το συγκεκριμένο κουτάκι. Κυριολεκτικά best value for money. Όσο για το review, συγχαρητήρια αγαπητέ, το έπιασες από παντού και του'δωσες να καταλάβει...

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, αρχικάτο review είνα πληρεστατο, δεν χρειαζεται να πω κάτι.

Ως κάτοχος πλέον του συγκεκριμένου κουτιού, θα έλεγα ότι απλά είναι θηρίο. Τόση χαμηλή τιμή σε σχέση με άλλα της αγορας ενώ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα άλλα.

Η μόνη παραφωνία είναι το γεγονός ότι ενώ σε όλες τις τρύπες αερισμού διαθέτει φιλτράκια σκόνης, ακόμη και στον πάτο του, στο πλαινό μέρος λείπουν. Πολύ μεγάλη παραφωνία κατεμε.

Κουραστικα λίγο να συνδεσω στην μητρικη τα κουμπια εκκινησης αλλα τα καταφερα. Μετεφεραα το hardware μου τελικά, ενώ στην αρχή νόμιζα ότι τα καψα όλα :hehe:

Edited by WebHunter
Link to comment
Share on other sites

Μπράβο webbie, πολύ ισορροπημένο case και πολύ "σφαιρική" παρουσίασή του. :T:

Τίποτα το ρηξικέλευθο - αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά κομψό και έχει το σωστό blend καλών χώρων αλλά ταυτόχρονα και "compact" εικόνας. Preeeeety good :)

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα στην παρέα και μπράβο για το πολύ όμορφο review. Επειδή ψάχνω και εγω για ένα αξιοπρεπές case και το supercase δείχνει να παρέχει οτι τα ακριβότερα corsair (400/500R - 600T) με 80-100 ευρώ κάτω ήθελα να κάνω μια ερώτηση.

Μήπως στο θέμα των διαστάσεων έχει γίνει μπέρδεμα και έχει γραφτεί ανάποδα το μήκος με το ύψος? Αυτό το λέω αφενός γιατί από τις φωτό φαίνεται το ύψος να υπερισχύει του μήκους και αφετέρου, εαν στο ύψος είναι 45,5 εκ, είναι σημαντικά κοντύτερο από τα αντίστοιχα corsair. Θα μπορούσε μήπως κάποιος κάτοχος να μας διαφωτίσει?

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και καλώς όρισες themdro!

H διαφορά είναι μικρή για να φαίνεται στο μάτι, αλλά το κουτί είναι μακρύ και πιο κοντό. Φυσικά και το ύψος του είναι μικρότερο από το αντίστοιχο της corsair, με αποτέλεσμα μικρότερο χώρο ανάμεσα στο τροφοδοτικό και τη μητρική.

Link to comment
Share on other sites

WebHunter σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Τελικά πέρασα από την MSystems, το είδα από κοντά και μιας και μου άρεσε πολύ το πήρα (ευχαριστώ και το hwbox για την έκπτωση!).

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος, έχει πάρα πολλές θέσεις για ανεμιστήρες και μάλιστα χωράνε στο πάνω μέρος του κουτιού 2 άνετα παρόλο που έχω βάλει μεγάλη ψύκτρα για τον επεξεργαστή (arctic freezer pro 13).

H μόνη παραφωνία που είδα είναι οτι όλα τα καλώδια του κουτιού, ενω σε όλα τα άλλα κουτιά που έχω συναντήσει είναι στο πίσω μέρος, στο συγκεκριμένο είναι όλα χύμα μέσα στο κουτί (και είναι αρκετά μιας και έχει αρκετά ports) και δεν υπάρχει τρόπος να τα περάσεις στο πίσω μέρος του κουτιού έτσι ώστε να μη φαίνονται παρά μόνο χρησιμοποιώντας τη μια θύρα που περνάει το 24Pin της mb και τα καλώδια για τα disc drives. Έχει κάνει κανείς μήπως κάποια πατέντα ή έχει βρει τρόπο να τα περάσει αλλιώς από πίσω?

Ευχαριστώ και πάλι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now