HwBox

HwBox 1st O.M.G. Event 2012: Overclocking - Modding - Gaming

Recommended Posts

Σας ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν εκεί μαζί μας :D

Χάρηκα πολύ που γνώρισα ορισμένα άτομα που μιλάγαμε μονο μέσω αυτού του site,όλα πήγαν τέλεια, πιστεύω να το ευχαριστηθήκατε και εσείς!

Ένα SUPER μπράβο για στον GoriLLakoS για την τέλεια οργάνωση και στον Timoleros που τρέχαν τόσους μήνες για να στηθεί αυτό το Event που είδατε όλοι σήμερα!

Να είστε καλά ΟΛΟΙ παίδες,και του χρόνου αν πάνε όλα καλά (με την Ελλάδα μας) έπεται συνέχεια με μπόλικες εκπλήξεις!

Link to comment
Share on other sites

Άντε του χρόνου να απολυθώ, να' ρθω να τα μαμήσουμε* όλα!

*Με την καλή έννοια πάντα! ;)

Είδα λίγο από το stream, πολύ όμορφα πράγματα, πραγματικά μπράβο σας παιδιά! Και εις ανώτερα του χρόνου. :D

Link to comment
Share on other sites

κ εγω με τη σειρά μου να πω ένα μεγάλο μπράβο σε GoriLLakoS και Timoleros και σε όλουσ όσους προσέφεραν με αποτέλεσμα να γίνει κ γαμώ τα events. γκομενάκια, δώρα , μουσική , αναψυκτικά , φαγητο ... τα πάντα ειχε. κριμα γι'αυτους που δεν τα κατάφεραν να παρευρεθούν.

να ευχαριστήσω κιόλας όσους με ψηφισαν στο διαγωνισμό modding και να συγχαρω όλα τα παιδιά για τις μοναδικές τους δημιουργίες.

χάρηκα που γνώρισα από κοντά όλους σας και εύχομαι "και του χρόνου" τετοιο event

να'στε καλά

κινεζούλα δεν ειχε ... γιατι? :(

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στην οργάνωση του Event, πολλά ευχαριστώ στις εταιρίες που βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα.. ελπίζω να μπορέσει να γίνει και του χρόνου ώστε όλοι όσοι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος να μπορούμε να μαζευόμαστε σε ένα χώρο και να βλέπουμε καινούργια πράγματα και να γνωριζόμαστε με καινούργιους ανθρώπους.. χάρηκα που γνώρισα προσωπικά όλα αυτά τα παιδιά που μέχρι σήμερα ήταν ένα απλό nickname πίσω από μια οθόνη.

Γλυκόπικρες όμως οι εντυπώσεις τις αποψινής βραδιάς.. δεν σκόπευα να πω τίποτα γιατί πολλοί θα βγουν και θα αρχίσουν να λένε τα δικά τους, πραγματικά είναι το τελευταίο που με νοιάζει.. αυτό που με νοιάζει είναι να αποκτήσει η Ελλάδα ένα ετήσιο Event στο οποίο θα μπορούν όλοι να περνάνε καλά με τον σωστό τρόπο...

Ίσως αυτά που θα πω σε αρκετούς να μην αρέσουν, είναι όμως η άποψη μου και οφείλω να την εκφράσω.. νιώθω άσχημα που είμαι εγώ αυτός που θα "χαλάσει" το κλίμα αλλά θα ένιωθα μαλ@κας αν δεν έλεγα τίποτα..

Δεν ξέρω τι έγινε στους άλλους ορόφους γιατί τους παρακολούθησα λίγο.. εγώ θα μιλήσω για τον δεύτερο όροφο στον οποίο και διαγωνιζόμουν.. Για να αρχίσω λοιπόν.. η βασική αρχή είναι - Για να διαγωνιστείς στο Benching πρέπει να ξέρεις τουλάχιστον να κουμπώνεις το κάνιστρο - Για να διαγωνιστείς στο Gaming πρέπει να ξέρεις τουλάχιστον να κρατάς το mouse... - για να διαγωνιστείς στο Modding.. πρέπει να ξέρεις τουλάχιστον τι είναι το κατσαβίδι και ποια είναι η χρήση του... Αν δεν μπορείς να κάνεις τα παραπάνω.. απλά δεν διαγωνίζεσαι.. Δεν μπορεί να βραβεύεται ένας διαγωνιζόμενος που δεν έχει βάλει μόνος του μισή βίδα πάνω στο PC.. αλλά ακόμα και αν δεν μετράει η προσωπική εργασία/χρόνος/μόχθος/μεράκι/ξενύχτι/χρήματα κτλ στα κριτήρια του διαγωνισμού, τουλάχιστον ας γίνετε αξιοκρατικά.. Φυσικά δεν μιλάω ούτε για την καταμέτρηση και την εγκυρότητα της αλλά ούτε και για τα παιδιά που την έκαναν.. Μιλάω για αυτούς ( που είτε αυτοί είτε οι φίλοι τους ) ψήφισαν 20-25 φορές.. Η κάλπη έβγαλε 200+ ψήφους.. οι άνθρωποι που πέρασαν από τον δεύτερο όροφο δεν ήταν πάνω από 100.. ( ήμουν εκεί από τις 11 μέχρι τις 7 που "έκλεισε" η κάλπη ) Δεν περίμενα να έχουν βάλει χωροφύλακα πάνω από την κάλπη, περίμενα όμως οι συμμετέχοντες να σεβαστούν ο ένας την δουλειά του άλλου.. υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να διακρίνονται στο οτιδήποτε χωρίς να το αξίζουν? Δυστυχώς.. υπάρχουν. Κάποιοι δεν σεβάστηκαν το γεγονός ότι κάποια παιδιά πέρα από αρκετά χρήματα επένδυσαν στα Project τους ατελείωτες ώρες προκειμένου να κάνουν πραγματικότητα μια σκέψη τους..

Πολλοί θα πουν.. "καλά.. δεν κέρδισε και άρχισε την κλάψα.." , δεν πήγα στο Event για τα δώρα, πήγα για να δει ο κόσμος την δουλειά μου. Πήγα για να έχει το Event ακόμα μια συμμετοχή στο Modding.. αν δεν στηρίξουμε εμείς το πάθος μας - πως περιμένουμε να μας στηρίξει αυτό.. Όπως καταλαβαίνετε αν ένα Event δεν έχει ανταπόκριση απλά δεν ξαναγίνεται.. στην προσπάθεια μου λοιπόν να στηρίξω αυτή την διοργάνωση συμμετείχα και εγώ βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι που λένε στην τόσο μεγάλη δουλειά που έκαναν τα παιδιά..

Πραγματικά δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία να κάτσω να γράψω αυτά τα πράγματα, απλά επειδή έχω μάθει να πηγαίνω μπροστά με την αξία μου, αν δεν έλεγα τίποτα θα ερχόμουν απέναντι στα πιστεύω μου.

Ελπίζω την επόμενη χρονιά κάποια πράγματα να γίνουν λίγο διαφορετικά.. ας πούμε η κριτική επιτροπή να κάνει μερικές ερωτήσεις στους συμμετέχοντες για τα Project τους, θα τους βοηθήσει πιστεύω να κρίνουν σοφότερα. Μιας και είμαστε λίγο παιδιά στο θέμα της τίμιας ψηφοφορίας ( όπως απεδείχθει ) ας αναλάβει κάποιος την κάλπη..

Δεν θέλω να χαλάσω το κλίμα, ούτε θέλω να μειώσω την σκληρή δουλειά που όλα τα παιδιά του Box έχουν ρίξει αυτές τις μέρες.. απλά επειδή όπως είπα και πιο πάνω θέλουμε όλοι να υπάρχει μια ετήσια διοργάνωση που να μπορούμε να μαζευόμαστε και να δείχνουμε τις δουλειές μας, αν κάποια πράγματα γίνονται σωστά - κρατάνε πολύ καιρό.. αν όχι, τότε κρατάει λίγο και χάνουμε όλοι..

Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν τα λόγια μου, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το "παράπονο" μου δεν έχει να κάνει με την διοργάνωση, έχει να κάνει με τους ανθρώπους που δεν νιώθουν να δημιουργήσουν κάτι μόνοι τους και που πραγματικά δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει κόπος και μεράκι και απλά κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουν ένα προϊόν των 100-200 ευρώ μειώνοντας άλλους που δίνουν τα πάντα για να πραγματοποιήσουν ένα σχέδιο της φαντασίας τους..

Φιλικά, Γιάννης

Link to comment
Share on other sites

Συνχαρτιτήρια για την διοργάνωση μακάρι να βλέπουμε πιο συχνά τέτοια event :kiss:....

Επίσης δύο αρνητικά

1ον δεν είχε μπλουζάκια !!! (έστω να αγοράσω κιόλας επιτόπου)

και 2ον ήμουν πολύ γκαντέμης :victory:...

Και ΜΠΡΑΒΟ στα παληκάρια για τα ΡΕΚΟΡ που κάνανε !!!

επίσης περιμένω να δώ album με φότος :P

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες του event.

Εμείς οι απώντες περιμένουμε φωτογραφίες...

PinwmpireS χωρίς να γνωρίζω τί έγινε με το διαγωνισμό απλά να σου πω ότι ο 'απλός' κόσμος θα ψηφίσει με το τί του αρέσει εμφανισιακά. Δε θα ασχοληθεί με το αν π.χ. εσύ έχεις κόψει το 'παράθυρό' μόνος σου με dremel ή το χεις δώσεις για κοπή με laser, αν έχεις βάψει το κουτί μόνος ή το χεις πάει σε 'φούρνο' κ.ο.κ.

Δε χρειάζεται να χαλιέσαι και ψηφοφορίες σε τέτοιου είδους event δύσκολα αλλάζουν ριζικά.

Φιλικά, Νίκος

Link to comment
Share on other sites

+1 αστα +1 πινω...

+ 2 δλδ.... Και μια δικια μου +3... Συνολο +5! Χαχαχα

Πλακα κανω... Μπραβο στην διοργανωση μπραβω στους χορηγους, μπραβο στους νικητες!

Και του χρονου...

Εδω θελω να πω ενα τεραστειο ευχαριστω σε ολους που ηρθαν και μου μιλησαν και τους γνωρισα... Και με ρωτησαν για το προτζεκτ!

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Νίκο συμφωνώ με αυτό που λες.. δεν είχα την απαίτηση ο "απλός" κόσμος να ξέρει τι δουλειά έχει πέσει σε κάθε Project.. αν όμως διαβάσεις καλύτερα αυτά που έγραψα θα καταλάβεις για ποιόν λόγο έχω απογοητευτεί..

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Γιάννη σε καταλαβαίνω απόλυτα, τα είπαμε και από κοντά, το μόνο που έχω να σου ζητήσω συγνώμη εγώ προσωπικά είναι ότι το modding δεν είχε την οργάνωση ούτε την προβολή που του άξιζε. Ελπίζω να δείξεις λίγο ανοχή, γιατί ο όροφος στήθηκε πραγματικά στο παρά πέντε.

Παρακαλώ παιδιά θερμά όμως, να μην επεκταθούμε περισσότερο.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, σας παρακαλώ, το θέμα τελειώνει εδώ. Όπως είπα και πριν, προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν έχουν θέση εδώ.

Αν θέλετε να σχολιάσετε κάτι για την διοργάνωση που πήγε στραβά, ήταν λάθος και τι θα έπρεπε να βελτιώσουμε, φυσικά και να το κάνετε... αλλά όχι τσακωμούς.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δε μας λέτε και μας που δεν είμασταν εκεί την κατάταξη, πληροφοριακά και μόνο?

Τις δουλειές του καθενός τις έχουμε δει πάνω κάτω και ξέρουμε τι έχει κάνει ο καθένας με ή χωρίς

βοήθειες.

Link to comment
Share on other sites

Κρατήστε στο μυαλό σας, το event, το αν περάσατε καλά ή όχι και του χρόνου ή όποτε ξαναγίνει κάτι παρόμοιο, δώστε τις προτάσεις σας για να μην υπάρξουν ξανά κακώς κείμενα.

Δώστε τόπο στην όργή (καθαρά σαν έκφραση το λέω, δεν νομίζω να έχει κανείς οργή μέσα του για ότι πήγε στραβά), ενημερώστε τα παιδιά που έκαναν την διοργάνωση που είμαι σίγουρος θα σας ακούσουν με χαρά, ώστε να μην υπάρξουν την επόμενη φορά τα όποια ευτράπελα.

+1000

Εγώ έχω να πω πως περάσαμε πάρα πολύ καλά, σήμερα ήταν μια χαρούμενη μέρα, διοργανώνοντας μια συνάντηση για να κάνουμε το μεράκι μας, αυτό που όλοι γουστάρουμε όσοι ασχολούμαστε, και να ξεφεύγουμε από τις μιζέριες και την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Εμπειρία δεν υπήρχε από θέμα οργάνωσης και σίγουρα θα θέλαμε και άλλα πράγματα που δεν έγιναν/ δεν οργανώθηκαν σωστά. Αλλά όπως είπε ο Γιαννης, για τα δεδομένα της Ελλάδος -ελλείψη πλεον αντίστοιχης διοργάνωσης-, εγώ είμαι πααααααρα πολύ ευχαριστημένος από σήμερα.

Ευχαριστούμε όλλους για την συμμετοχή, φορουμικούς και μη. Αντε και του χρόνου :D

Edit: Ξέχασα τα παγκόσμια ρεκόρ, δεκα στο σύνολο!

Edited by Astalavista
Link to comment
Share on other sites

Γεια παιδιά είμαι νέο μέλος και θέλω να πω και εγώ τη γνώμη μου για το event.

Κατ'αρχάς το event ήταν τέλειο.Αυτό που μου έμεινε πιο πολύ ήταν τα παρα πολλά δώρα που δώθηκαν και να φανταστήτε πως δεν τα πρόλαβα απο την αρχή αφού πήγα κατά της 5.Μόνο ένα παράπονο είχα όμως σχετικά με τα δώρα.Είδα πολλά άτομα να φεύγουν με 2 και 3 σακούλες δώρα.Αυτό πιστεύω δεν ήταν δίκαιο για τους άλλους ππυ δεν πήρανε τίποτα.Εγώ πάντως πήρα κάτι ακουστηκά δεν έχω παράπονο αλλά αυτό μου κακοφάνηκε.

Link to comment
Share on other sites

Παιδάκια τα δώρα νομίζω μοιράστηκαν πολύ δίκαια. Τα υπόλοιπα ήταν μικρά αναμνηστικά και επειδή είχαμε πάρα πολλά (και περισσεψαν κιόλας) σίγουρα στην αρχή καποιοι πηραν περισσότερα. Αλλά από δώρα, άλλο τίποτα :D

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και από μένα!

Το event ήταν πραγματικά υπέροχο.Υπήρχε μεγάλη συμμετοχη, πολύ καλή οργάνωση και φυσικά πάρα πολλά δώρα!

Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα κάποιους από σας από κοντά και είδα live να σπάνε πολλά WRs :P

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στο GoriLLako,τον Timolero,τον George και σε όλα τα παιδιά για την πολύ καλή οργάνωση! :bravo:

Πιστεύω πως ήταν μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια για τα Ελληνικά δεδομένα και ότι αν συνυπολογίσουμε ότι έγινε για πρώτη φορα, ήταν super!

Κατά την άποψη μου ίσως θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερος ο χώρος του overclocking για να βλέπουν όλοι και να υπάρχει μια κάμερα πίσω από τους overclockers που να μας δείχνει τι κάνουν, γτ αυτό με τις 2 μεγάλες οθόνες δεν λειτούργησε ποτέ :P

Επίσης ίσως χρειαζόταν λίγο καλύτερη οργάνωση και περισσότερες συμμετοχές στον όροφο του Modding . Κατά τα αλλα όλα ήταν υπέροχα και περάσαμε πολύ ωραία.

Θέλω να σας ευχαριστώ όλους για την πολύ καλή διοργάνωση και τα πλούσια δώρα.

ΥΓ:Ελπίζω να γίνει και του χρόνου και είμαι σίγουρος πως θα είναι ακόμα καλύτερο! :D

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω ολους για τα καλά σας λογία και ακόμα περισσότερο όσους παρεβρέθηκαν στο event και μας τίμησαν με την παρουσία τους :)

Οπως ειπώθηκε κάτι ανάλογο στην Ελλάδα σε τέτοιο μέγεθος δεν έχει ξαναγινει και η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ δύσκολη απο την στιγμη που δεν ειχε ξαναστηθεί κατι αντίστοιχο.

Παρόλα αυτα θεωρώ οτι ολοι πέρασαν καλά γνωριστήκαμε επιτελους απο κοντά, τα δώρα ήταν άπειρα αλλά πάντα θα υπαρχουν καποιο αχόρταγοι :P, να είστε όμως σιγουροι οτι εχουμε πλεον εντοπίσει τις μικρές ατέλειες και σας υποσχόμαστε οτι το επόμενο θα ειναι ακόμα καλύτερο πιο βελτιωμένο και μεγαλύτερο :D

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά, χωρίς να χρειάζεται να αναφέρω ονόματα, οσα παιδιά βοηθησαν στο στήσιμο και την οργάνωση του όλου event :T:

P.S Ο GoriLLas πιστεύω δικαιούτε εβδομαδιαία άδεια ο Timoleros καινούρια πόδια, εγώ ενα καλό off απο benching/hardware και σίγουρα όλοι πολλές ώρες ύπνο :P

Edited by mortisboy
Link to comment
Share on other sites

Καλά εσείς οι benchαδες πρέπει απο Σεπτεμβριο πάλι, kαλό καλοκαίρι :P

Πραγματικά ναι, γορίλας και Τίμος επιβάλλεται να αράξουν, δεν ξέρω όμως κατά ποσο γίνεται αυτό, και αύριο έχει μάζεμα! :P

Edited by Astalavista
Link to comment
Share on other sites

Πολλα συγχαρητηρια κι απο μενα στο ΗWBox και στους επιμερους συντελεστες

αλλα και σε ολο το team των ΙΕΚ Ομηρος που εδωσε τον καλυτερο του εαυτο

για το event αυτο!

Ειδικες ευχαριστιες αξιζουν φυσικα

στους ανεξαντλητους gorillakos, timoleros και Karetsos!

(ποοολυ τρεξιμο, πολυ καλη διαθεση και πραγματικα καποιες στιγμες νομιζα οτι ειχαν απο κανα δυο κλωνους εκαστος!)

Χαρηκα πολυ που ειδα γνωστα και νεα ατομα να δινουν το παρων και να περνανε ομορφα!

Ηταν ισως το μοναδικο tech event ειδικου ενδιαφεροντος

με τοσο καλη αναλογια σε γυναικειες παρουσιες

(για να μην ακουω για @@δοκαμπους κτλ)

Στεναχωρηθηκα που δεν προλαβα δυστυχως να δω οσο θα ηθελα και τους οροφους του gaming & overclocking και τις εξεχουσες προσωπικοτητες στα γνωστα τους λημερια

Πολλα συγχαρητηρια για τα νουμερα και τα ρεκορ που βγηκαν αποψε btw παρ'ολες τις δυσκολιες και την πιεση που επικρατουσε σε καποιες φασεις.

(next time ισως να υπηρχε και feed σε καθε οροφο να φαινεται τι παιζει πανω και κατω ωστε να μην ειναι κανενας αποκομενος)

Το θεμα των δωρων το αφηνω ασχολιαστο

πραγματικα, σε τετοιους ειδικα καιρους που διανυουμε

ο αριθμος των δωρων και η ευκολια με την οποια δινονταν στο κοινο ηταν κατι που δεν το φανταζομουν σε καμια περιπτωση.

ηταν περα απο καθε προσδοκια, ειδικα οταν μιλαμε για μονοημερο event!

και παλι μπραβο σε οσους ετρεξαν για να εξασφαλισουν τα goodies

και στις εταιρειες που εδειξαν οτι πιστευουν στο εγχειρημα αυτο.

Για το παραπονο του Γιαννη-πινω-μπυρες-και-πινω-μπυρες....

δεν μπορω παρα να συμφωνησω μιας και θεωρω πως εχει δικιο

αλλα καλο ειναι να μην επεκταθει σε αυτο το Thread τα τι πως και γιατι.

σιγουρα παντως εαν υπαρξει επομενο modding contest

ειμαι υπερ ενος πιο ελεγχομενου τροπου καταχωρησης προτιμησης

και ισως και της συστασης κριτικης επιτροπης της οποιας οι ψηφοι θα εχουν εναν ειδικο πολλαπλασιαστη βαρυτητας...

Ευχομαι να εχουν κι οι οργανωτες κι οι χορηγοι εξισου καλη εικονα για το ολο event

ωστε, καλα να'μαστε,

να επαναληφθει ακομα πιο οργανωμενο και πληρες και του χρονου!

(με λειτουργικο aircondition και στον χωρο του modding this time....

αλλα και με εξωτικες καλλιπυγες παρουσιες,

εγκαιρη γνωστοποιηση για ακομα πιο πολλες και πληρεις συμμετοχες

και γιατι οχι και με διημερη διαρκεια maybe!

και παλι μπραβο σε οσους πιστεψαν και στηριξαν το OMG event!

και φυσικα σε οσους κοπιασαν ωστε να πραγματοποιηθει

Να στε καλα κι ευχαριστω πολυ για την προσκληση και την φιλοξενια σας!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now