Nickzzz

Adata Premier Pro SDHC & SDXC Cards: Τώρα και με υποστήριξη UHS-I Technology

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Adata Premier Pro SDHC & SDXC Cards: Τώρα και με υποστήριξη UHS-I Technology]http://reviews.hwbox.gr/news/a-data.jpg[/NEWS_IMG]Ανακοινώθηκαν σήμερα από την εταιρία ADATA οι νέες κάρτες μνήμης Secure Digital High Capacity (SDHC) και Secure Digital Extended Capacity (SDXC) Ultra High Speed I (UHS-I) U1. Με αυτές τις νέες προσθήκες που προσφέρουν μεγαλύτερες επιδόσεις και χωρητικότητες αναμένεται να ενδυναμωθεί περαιτέρω η υπάρχουσα σειρά καρτών μνήμης Premier Pro της Adata.

Αυτές οι νέες Premier Pro SDHC και SDXC κάρτες εκμεταλεύονται πλήρως τις προδιαγραφές UHS-I προσφέροντας ταχύτητες εγγραφής-ανάγνωσης μέχρι 95ΜΒ/s-45 ΜΒ/s για τις κάρτες των 16, 32, 64GB. Αυτές οι ταχύτητες συνδυάζονται με δυνατότητες για data protection που θα φανούν χρήσιμες σε πολλούς χρήστες. Κατασκευή X-ray proof, αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες, error correcting code (ECC) και διακόπτης για write protection είναι μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ο Ray Chu, Product Manager της ADATA δήλωσε: «Οι γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων των νέων Premier Pro καρτών προσφέρουν ιδανικές επιδόσεις για τους επαγγελματίες φωτογράφους ειδικά σε συνεχόμενες φωτογραφίες και σε high dynamic range (HDR) φωτογραφίες. Ακόμα είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν αξιοπιστία και ανθεκτικότητα σε ποικιλία διαφορετικών ψηφιακών αρχείων.

Διαθεσιμότητα:

Οι νέες SDHC και SDXC κάρτες της ADATA θα είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα μαγαζιά στην Αμερική και στον Καναδά και έρχονται με εγγύηση εφ όρου ζωής. Οι τιμές δεν έχουν γίνει γνωστές.

[img_ALT=Adata Premier Pro SDHC & SDXC Cards: Τώρα και με υποστήριξη UHS-I Technology]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46514fbe695ed72e1.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Adata Premier Pro SDHC & SDXC Cards: Τώρα και με υποστήριξη UHS-I Technology]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46514fbe695eea7c5.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now