aRkA$

Metro Last Light: Φιλμ δράσης μικρού μήκους από την THQ για τον επερχόμενο τίτλο!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Metro Last Light: Φιλμ δράσης μικρού μήκους από την THQ για τον επερχόμενο τίτλο!]http://reviews.hwbox.gr/news/pc_gaming.jpg[/NEWS_IMG]Μετά την επιτυχία του game Metro 2033 πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2013, το sequel με την ονομασία Metro Last Light. O νέος τίτλος συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός survival horror και ενός first-person shooter game όμως η εκτενής παρουσίαση του αναμένεται να γίνει στην έκθεση της E3 2012. Η εταιρεία THQ, η οποία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Metro Last Light, θέλοντας να μας δώσει μια πρώτη γεύση διέθεσε ένα φιλμ δράσης μικρού μήκους. Το σενάριο αφορά το μετρό της Μόσχας. Ένα μνημειώδες επίτευγμα της σοβιετικής τεχνολογίας, με ένα σκοτεινό δευτερεύοντα σκοπό - να χρησιμεύσει ως καταφύγιο σε περίπτωση ατομικής επίθεσης. Η απειλή του πυρηνικού αφανισμού φαίνεται να επανέρχεται στο προσκήνιο και το τελευταίο καταφύγιο ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τα απομεινάρια της ανθρωπότητας.

[img_ALT=Metro Last Light: Φιλμ δράσης μικρού μήκους από την THQ για τον επερχόμενο τίτλο!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374fc0998fd3c34.jpg[/img_ALT]

<iframe width="910" height="511" src="http://www.youtube.com/embed/mON5WmA5REk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Μέτρια απομίμηση των κλασσικών Fallout και Stalker. Καιρός να ξανατρέξω το Fallout New Vegas Ultimate Edition με τα mods του, βάζω στοίχημα θα έχει ποιο πολύ πλάκα.

[media]

[/media]
Link to comment
Share on other sites

αφού δεν μου έπαιζε με 6970 κλοκαρισμένη * (full settings) να πάει στο καλό..... Για το καινούργιο ούτε λόγος. Δεύτερο crysis έχει γίνει το Metro.

Edited by p_under
Link to comment
Share on other sites

Σιγά μην έπαιζε..αυτά τα παιχνίδια φτιάχνονται για να έχουν κάποιοι την ψευδαίσθηση ότι θα τα παίξουν τέρμα, έβαλα το πρώτο crysis 2007 στην 680 στο benchmark 1920 χ 1080 όλα high με χ8 και είδα average 50...ε κάτι δεν πάει καλά!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now