Recommended Posts

Μπραβο πολυ καλο και κατανοητο το review , οπως ειπσης και το headset αλλα οντως το wireless κοστιζει αρκετα... 137? για την ωρα στον τσιγκουνη ενω τα 1500 εχουν 94? και τα 1300 εχουν 74? . Στα 110? παιζουν και τα logitech g35 αξιζουν λετε σε αντιθεση με 1500/2000?? γιατι σκεφτομαι κατι να παρω . εχω δει και τα sennheiser pc 320/350..Ειδωμεν. ok βασικα δεν παιζει razer/logitech ειναι πολυ χαλια οποτε για μενα μονο sennheiser παει κοντρα.Για να δουμε.

Αποκλειστικο το review , υπαρχει κανενα αλλο στο ιντερνετ αυτη τη στιγμη ? δεν βρηκα κανενα , Μπραβο στο hwbox , :T:

Βασικα απο τι εχω δει η μαχη ειναι corsair vengeance 2000 vs sennheiser pc 360 (:hehe: 190 ? λετε ?) ενταξει ανιση μαχη ειναι και με τα 350 που κανουν 150?(παλι χανει η corsair :P ) με τα 330 παιζει και παλι πιστευω ειναι οριακο το αποτελεσμα , ισοπαλια ισως?:P

Οποιαδηποτε γνωμη δεκτη :)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια :)

Τα pc 360 που έχω δει έχουν σίγουρα πιο φωτεινά πρίμα και στα specs είδα και μεγαλύτερο εύρος απόκρισης (που λογικά με καλή sound card, ισχύει) αλλά μιλάμε για ενσύρματα αναλογικά vs ασύρματα ψηφιακά, ~ στα ίδια χρήματα οπότε δε νομίζω ότι είναι δίκαιη σύγκριση :)

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

caution δηλαδη τα sennheiser PC 330/350/360 επειδη δεν εχουν το usb ειναι αναλογικα ή επειδη ειναι ενσυρματα και ολα τα ενσυρματα ειναι αναλογικα?

Εγω που εχω την καρτα ηχου onboard της v gene και δεν θελω να παρει καλυτερη τι με συμφερει να παρω ?(φυσικα τα καλυτερα , αλλα ψηφιακα ή αναλογικα?) ειμαι αναμεσα στα corsair 2000 330/350/360 .

Link to comment
Share on other sites

Αναλογικά είναι όσα βλέπεις με jack (vengeance 1300, pc360, κτλ). Ψηφιακά, όσα βλέπεις με usb (vengeance 1500/2000 κτλ).

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Τα ψηφιακά έχουν στην ουσία δική τους ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Ακόμα και σε υπολογιστή χωρίς καθόλου κάρτα ήχου να τα βάλεις, πάλι θα παίξουν και παντού θα αποδίδουν το ίδιο. Τα αναλογικά απαιτούν κάρτα ήχου.

H V gene νομίζω ότι δεν έχει στα αλήθεια x-fi αλλά μια καμουφλαρισμένη Realtek, οπότε δεν θα δεις όλο το μεγαλείο των pc 360 με την onboard. Όχι ότι θα είναι τραγικός ο ήχος, απλά δεν θα πάρεις το 100% των ακουστικών σου από αυτή την onboard κάρτα. Τώρα για να σου απαντήσω αν onboard + pc 360 > vengeance 2000, θέλει αρκετές ακροάσεις και κωλύομαι. Σίγουρα πάντως καλή κάρτα + pc 360 > vengeance 2000, αλλά ξεφεύγεις πολύ στο budget με αυτό τον συνδυασμό.

Link to comment
Share on other sites

ναι οντως αυτο το με x-fi (ειναι μουφα τελος παντων μαρκετινκγ πεστο) ειναι realtek alc899

Για αλλη καρτα καλυτερη ακομη δεν ειμαι για εκει οποτε ,onboard+330 > 2000? ισως? τα ατιμα τα 2000 κραταν καλα απο τι βλεπω δεν χανουν ευκολα αλλα κανουν και 140? , η 330 με 95? , τωρα πληρωνεις και το wireless μεσα στα 50? διαφορας, θα μου πεις. Παρομοιες υλοποιησεις το κοβω να ειναι παντως, ελαχιστες διαφορες.

Link to comment
Share on other sites

Αν η κάρτα της asus δεν έχει βελτιωθεί από εποχές crosshair IV / Maximus IV Extreme-Z που έχω ακούσει προσεκτικά και έχω άποψη, τότε νομίζω ότι όλα τα καλά αναλογικά είναι αρκετά για να αποκαλύψουν τις αδυναμίες της πηγής. Πάντως πρώτα δες, αν σε "καίει" το wireless και μετά βλέπεις σε ποια μοντέλα θα επικεντρωθείς.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now