Nickzzz

Lian-Li PC-V750: Νέο EATX κουτί με τροφοδοτικό στο μπροστινό μέρος

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Lian-Li PC-V750: Νέο EATX κουτί με τροφοδοτικό στο μπροστινό μέρος]http://reviews.hwbox.gr/news/lian_li.jpg[/NEWS_IMG]Η Lian-Li Industrial Co. Ltd ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο νέο κουτί, κατασκευασμένο από αλουμίνιο, που θα δέχεται EATX μητρικές και θα έχει το τροφοδοτικό τοποθετημένο στο μπροστινό μέρος του κουτιού, το PC-V750. Με αυτή την περίεργη διαρρύθμιση το PC-V750 θα μπορεί να δεχτεί το hardware που κάθε power user θέλει χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Με διαστάσεις μικρότερες από τα περισσότερα EATX κουτιά, το ύψους 440cm PC-V750 μπορεί να δεχτεί μέχρι έξι δίσκους 3,5ιντσών με δυνατότητες hotswap και έναν δίσκο 2,5ιντσών στο κάτω μέρος του κουτιού. Ακόμα αν υπάρχουν μέχρι τέσσερις δίσκοι 3,5ιντσών, οι ελεύθερες θέσεις μπορούν να δεχτούν ακόμα δύο δίσκους 2,5ιντσών. Αν μάλιστα δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την θέση για DVD/Blu ray drives μπορείτε να βάλετε ακόμα έναν δίσκο 3,5ιντσών εκεί και αν δεν σας φτάνουν όλες αυτές οι θέσεις μπορείτε να βάλετε ακόμα τρεις δίσκους 2,5ιντσών ή δύο δίσκους 3,5ιντσών στο πάτωμα του κουτιού.Κάτω από τις υποδοχές των σκληρών δίσκων βρίσκεται η θέση για ένα κλασσικό ATX τροφοδοτικό με τρύπες για να τραβάει αέρα από το εξωτερικό του κουτιού και με αποσπώμενο φίλτρο αέρα.

Οι θύρες επέκτασης φτάνουν τις δέκα με δυνατότητα να τοποθετηθούν κάρτες γραφικών μέχρι 380mm και υποστήριξη για ακόμα μεγαλύτερες κάρτες. Για την ψύξη των εξαρτημάτων υπάρχουν πέντε διαθέσιμοι ανεμιστήρες, δύο των 120mm στο μπροστινό μέρος που ψύχουν τους σκληρούς δίσκους, δύο των 120mm στο πάνω μέρος του κουτιού και ένας των 120mm στο πίσω μέρος του κουτιού. Παράλληλα υπάρχει και υποστήριξη για συστήματα υδρόψυξης καθώς υπάρχουν οι κατάλληλες τρύπες για τις σωληνώσεις.

Στην πρόσοψη του κουτιού υπάρχουν δύο υποδοχές για USB 3.0, μία για USB 2.0, μία eSATA και HD audio.

Και επειδή οι λεπτομέριες κάνουν την διαφορά, το κουτί από βουρτσισμένο αλουμίνιο έχει πολλά χαρακτηριστικά που θα κάνουν τους modders να το εκτιμήσουν όπως πλαϊνά πάνελς που βγαίνουν εύκολα και στιβαρά αλουμινένια πόδια με επικάλυψη καουτσούκ για μείωση των κραδασμών.

Το νέο κουτί PC-V750 θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις: ασημένιο (PC-V750A), μαύρο (PC-V750B) και μαύρο με παράθυρο στο πλαϊνό πάνελ (PC-V750WX).

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το νέο PC-V750 μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του προϊόντος.

[img_ALT=Lian-Li PC-V750: Νέο EATX κουτί με τροφοδοτικό στο μπροστινό μέρος]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46514fea191873074.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Lian-Li PC-V750: Νέο EATX κουτί με τροφοδοτικό στο μπροστινό μέρος]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46514fea19180897a.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Lian-Li PC-V750: Νέο EATX κουτί με τροφοδοτικό στο μπροστινό μέρος]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46514fea1918275d4.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Lian-Li PC-V750: Νέο EATX κουτί με τροφοδοτικό στο μπροστινό μέρος]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46514fea19183c5ac.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Lian-Li PC-V750: Νέο EATX κουτί με τροφοδοτικό στο μπροστινό μέρος]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46514fea19185447f.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Lian-Li PC-V750: Νέο EATX κουτί με τροφοδοτικό στο μπροστινό μέρος]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46514fea191861f2f.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Ποπο.. το κουτί είναι τούμπανο.. Απλό, χωρίς πολλά μα-μου,ποιοτικό και με άνετους χώρους χωρίς να είναι τεράστιο το συνολικό του μέγεθος..

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα θα είναι τσιμπημένο.. αλλά είναι κάτι συνηθισμένο από την Lian Li.. Όλα της τα κουτιά είναι πανάκριβα άλλα έχει το κοινό της, είναι αρκετός ο κόσμος που θα δώσει τόσα χρήματα για ένα Lian Li μόνο και μόνο για το απλό στυλ και την τέλεια ποιότητα κατασκευής/φινίρισμα που έχει στα κουτιά της.

Link to comment
Share on other sites

ωραιο κουτακι, αλλα για την χρηση που θα το ηθελα δεν κανει καθολου. τερας, και εχει χωρο μονο για ενα διπλο ψυγειο μπροστα, mega fail!

Link to comment
Share on other sites

Πανω σιγουρα δεν χωραει ψυγειο, μπροστα παλι αμφιβολο το κοβω... ισως με push μονο.

Πολυ ωραιο κουτι σαν ομορφια, πολυ πρακτικο για καποιον που δεν θα ασχοληθει με modding,

αλλα, για εναν modder δε πιστευω οτι κανει.

Link to comment
Share on other sites

Ρε σεις... μην είστε απόλυτοι.. ότι θες μπορείς να του κάνεις.. μπορείς να βάλεις ένα διπλό/τριπλό στο πάτωμα.. στην πρόσοψη παίρνει σίγουρα.. Ότι θες μπορείς να του κάνεις..

Link to comment
Share on other sites

μπορεις, σιγουρα...

το τριπλο κατο αποκλειτε, οπως και το τριπλο μπροστα, και στον ουρανο αποκλειετε (για εσωτερικα παντα σου λαλω) εκτος και αν μεταφερεις το τροφοδοτικο σε αλλο σημειο και παει λεγοντας!

Link to comment
Share on other sites

Πάνω όντως παίζει να μην χωράει.. κάτω αν όχι τριπλό - διπλό χωράει σίγουρα.. το ίδιο και μπροστά. Αν πας σε 2*200 χωράνε και κάτω και μπροστά.

Link to comment
Share on other sites

Ε.. εντάξει, δεν είναι και για build με SR-2.. είναι ένα μεγάλο κουτί.. τώρα αν θέλεις να βάλεις μέσα SR-2 με υδρόψυξη κτλπ θα πας σε άλλο κουτάκι..!

Link to comment
Share on other sites

Κατω ειναι πολυ δυσκολο για ψυγειο, το ξαναλεω...

Αν πας για δυο καρτες, που θα βαλεις την αντλια? που τους σωληνες? reservoir?

Πρεπει να πεσει πολυ ξήλωμα και ραψιμο... Ιδιοτροπο κουτακι για modding.

Link to comment
Share on other sites

Ρε μην πεδευεστε,φερτε το σε εμενα να σας βαλω ενα 4αρι μεσα να βρειτε την υγεια σας.Και μην ακουσω μα μου πως και δεν χοραει....ολα γινοντε:P:p:p

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now