Nickzzz

PowerColor HD 7750 LP: Και low profile και single slot κάρτα

Recommended Posts

[news_img=PowerColor HD 7750 LP: Και low profile και single slot κάρτα]http://reviews.hwbox.gr/news/powercolor.jpg[/news_img]Ανακοίνωσε η PowerColor την νέα PowerColor HD 7750 LP, την πρώτη κάρτα γραφικών που βασίζεται στο Radeon HD 7750 και χρησιμοποιεί single slot σύστημα ψύξης ενώ είναι και χαμηλού προφίλ. Για να το πετύχει αυτό η PowerColor χρησιμοποιεί ένα compact σύστημα ψύξης, με πυκνά τοποθετημένα αλουμινένια πτερύγια και ανεμιστηράκι μόνο 40mm. Η τροφοδοσία γίνεται μόνο από την υποδοχή PCI-Express ενώ τα εξαρτήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί στο κομμάτι του VRM είναι όλα υψηλής ποιότητας ώστε να μειωθούν οι διαστάσεις της κάρτας.

Η PowerColor δεν συμβιβάστηκε στις συχνότητες της κάρτας, με την GPU να έρχεται στα 800 MHz και την μνήμη στα 1125 MHz (4,50GHz GDDR5 effective). Χρησιμοποιώντας το "Cape Verde" GPU της AMD στα 28nm η Radeon HD 7750 έχει 512 GCN stream processors, 32 TMUs, 16 ROPs, και 128-bit GDDR5 memory interface ένω η μνήμη φτάνει το 1GB. Οι συνδέσεις εικόνας περιλαμβάνουν dual-link DVI, HDMI 1,4a και D-Sub ενώ έρχεται και με bracket χαμηλού προφίλ. Η PowerColor δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την τιμή της κάρτας.

[img_alt=PowerColor HD 7750 LP: Και low profile και single slot κάρτα]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46514fecd084d4ebe.jpg[/img_alt]

[img_alt=PowerColor HD 7750 LP: Και low profile και single slot κάρτα]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46514fecd084e8f0d.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

μαρεσουν αυτες οι μικρες καρτουλες, αυτη σε συνδυασμο με μια καλη τιμη θα ειναι ιδανικη για ενα media station ή ενα pc για απλη χρηση.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now