George_o/c

ASUS ROG Team crushes SuperPi 1M World Record: 5.140sec @ 7023MHz using Liquid Helium

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS ROG Team crushes SuperPi 1M World Record: 5.140sec @ 7023MHz using Liquid Helium]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354e011a9f44e06.jpg[/NEWS_IMG]Δεν πέρασαν καλά-καλά τρεις ολόκληρες μέρες από τότε που ο Τούρκος Brandybuck έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στο SuperPi 1M με τον golden Core i7 3770K του, και το γνωστό ASUS ROG Team έκανε δυναμικό comeback. Μετά τα 5.172sec @ 6971MHz του Brandybuck, οι Fredyama, Splave, Viss, Hazzan, rsannino, Shamino, AndreYang και Raja, έφτασαν για πρώτη φορά τα 7GHz SuperPi benchable, επιτυγχάνοντας τον απίστευτα χαμηλό χρόνο των 5.140 seconds! Προκειμένου να φτάσουν τόσο χαμηλά, χρησιμοποίησαν μητρική ASUS Maximus V Extreme, μνήμες G.Skill Trident @ 2720MHz 6-11-7 (PSC) και επεξεργαστή Core i7 3770K χρονισμένο στα 7023MHz.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό δε, θεωρείται το γεγονός ότι για να φτάσουν τα 7023MHz σταθερά για SuperPi 1M χρησιμοποίησαν υγρό ήλιο, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία του επεξεργαστή να κυμαίνεται από -220*C μέχρι -225*C. Απολαύστε το video που ανέβασαν τα παιδιά, στο οποίο και παρουσιάζουν αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, το πως ελέγχεται το υγρό ήλιο και πως πέτυχαν το ρεκόρ αυτό!

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Καπου στην αρχη ηταν ...

Εχω μια αλλη ιδεα για το sub -200C ... Εδω και χρονια το λεμε , αλλα δεν το δοκιμασαμε ποτε . Νομιζω οτι ερχεται η ωρα του . :D

Link to comment
Share on other sites

μου καθεται στο λαιμο εμενα ομωςςςςςς

στελαρα ριξε ιδεα ρε

Για αρχη , αυτο που εγραψε ο Bill . Eνα μονοβαθμιο με OFN ... και για condenser μια σπειρα μεσα σε LN2 . :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now