aRkA$

Kingston DataTraveler R 3.0: USB με υψηλή απόδοση και προστασία από την Kingston!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Kingston DataTraveler R 3.0: USB με υψηλή απόδοση και προστασία από την Kingston!]http://reviews.hwbox.gr/news/kingston.jpg[/NEWS_IMG]Η Kingston Technology Europe Ltd., θυγατρική της Kingston Technology Corporation, της Νο 1 ανεξάρτητης εταιρείας προϊόντων μνήμης στον κόσμο, ανακοίνωσε την επίσημη διάθεση ενός νέου USB Flash Drive με την ονομασία Kingston DataTraveler R3.0. Η νέα υλοποίηση της Kingston είναι ιδανική για εκείνους που ζητούν υψηλή απόδοση στις φορητές συσκευές αποθήκευσης. Προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου στη μεταφορά μεγάλων αρχείων καθώς μειώνει το χρόνο μεταφοράς κατά την αντιγραφή ή την προβολή βίντεο HD, μουσικής, ψηφιακών αρχείων, παρουσιάσεων, φωτογραφιών ή εγγράφων.

Επίσης, είναι το κατάλληλο USB Flash Drive γι' αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν υψηλές ταχύτητες με ιδιαίτερο design, καθώς διαθέτει σκληρή θήκη από καουτσούκ ώστε να μην καταστρέφεται σε δύσκολες συνθήκες. Με ταχύτητες ανάγνωσης μέχρι 70MB/s και εγγραφής 30MB/s, το DTR3.0 μεταφέρει περίπου 22 λεπτά ταχύτερα ένα 1080p Full HD βίντεο σε σχέση με ένα USB 2.0, δηλαδή, 5 φορές γρηγορότερα. Η διπλή του συμβατότητα μεγιστοποιεί την απόδοση των συστημάτων με θύρες USB 3.0 ενώ είναι συμβατό και με υπολογιστές με θύρες USB 2.0. Επιπλέον το DataTraveler R3.0 πρόκειται να έχει καλή σχέση τιμής-απόδοσης ενώ θα είναι διαθέσιμο σε χωρητικότητες μέχρι και 64GB. Τελειώνοντας να αναφέρουμε ότι το νέο προϊόν θα συνοδεύεται από 5ετή εγγύηση και τη γνωστή πλήρη τεχνική υποστήριξη της Kingston.

[img_ALT=Kingston DataTraveler R 3.0: USB με υψηλή απόδοση και προστασία από την Kingston!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374ff6c9e18e211.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Kingston DataTraveler R 3.0: USB με υψηλή απόδοση και προστασία από την Kingston!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374ff6c9e239e46.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Kingston DataTraveler R 3.0: USB με υψηλή απόδοση και προστασία από την Kingston!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374ff6c9e25442a.jpg[/img_ALT]

<iframe width="950" height="534" src="http://www.youtube.com/embed/1JH6rDzQs18" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kingston Press Release

Link to comment
Share on other sites

Είναι πανέμορφο και θέλω ένα!

Τώρα που το είδα έχω μια σχετική ερώτηση, έχω ένα usb 3 adata με περασμένα τα windows μέσα, γιατί δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση ενώ πηγαίνει μέχρι το εγκατάσταση? δλδ δεν προχωράει παρακάτω με τίποτα και βγάζει σφάλμα. Όταν το συνδέσω στην usb 2 εγκαθιστά κανονικά.

Link to comment
Share on other sites

Δλδ? πρέπει απλά να πετάξω μέσα στο flash τα αρχεία από τους drivers που έχει η μητρική για το usb 3?Πως στο καλό θα τους αναγνωρίσει μετά..

Link to comment
Share on other sites

Όμορφο. Καιρός είναι να πάρουν και τα στικάκια τα πάνω τους με τις ταχύτητες, γιατί μέχρι στιγμής είναι λίγο απογοητευτικά τα πράγματα!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now