p_under

ASUS Radeon HD 7950 DirectCU II: Ανανέωση στην Asus HD 7950 DirectCU II

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS Radeon HD 7950 DirectCU II: Ανανέωση στην Asus HD 7950 DirectCU II]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354e0b3c640cb7f.jpg[/NEWS_IMG]H ASUS, θέλοντας να δώσει ένα τόνο ανανέωσης στην AMD GPU series της και συγκεκριμένα στις ASUS HD 7950 DirectCU II και ASUS HD 7950 DirectCU II TOP, κάνει μερικές αισθητικές και μη επεμβάσεις και τις φέρνει με Revision V2.

Με την πρώτη ματιά - όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, η γνωστή εταιρία αλλάζει το επιτυχημένο DirectCU II GPU cooler, και του προσθέτει ένα επιπλέον heatpipe. Πλέον τα heatpipes αριθμούν 6 στο σύνολο τους, και εμφανής είναι ο ανασχεδιασμός του cooler - μεγαλύτερο σε μήκος και πλάτος.

Επίσης, το νέο revision φέρνει ένα ακόμα DVI στο PCB της κάρτας, και έτσι συνολικά θα βρείτε δύο DVI, ένα HDMI, ένα Disply Port και δύο mini DiplayPorts. Τις αλλαγές αυτές θα τις υποστούν και τα δύο μοντέλο όπως προαναφέρθηκε και παραπάνω, αλλά δεν θα γίνει καμία αλλαγή στους χρονισμούς και την τιμολογιακή πολιτική τους.

Τέλος, οι ASUS HD 7950 DirectCU II V2 και ASUS HD 7950 DirectCU II TOP V2, θα φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων τον μήνα Αύγουστο.

[img_ALT=ASUS Radeon HD 7950 DirectCU II: Ανανέωση στην Asus HD 7950 DirectCU II]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204ff7268e34c2a.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now