Majestik

PC δεν αναγνωρίζει κανένα πληκτρολόγιο

Recommended Posts

Καλησπέρα! Εχθες την ώρα που χρησιμοποιούσα τον υπολογιστή (win7) ξαφνικά το πληκτρολόγιο σταμάτησε να λειτουργεί! Εκανα επανεκκίνηση, το ξανασύνδεσα, το PC το βρήκε αλλά η εγκατάσταση είναι ανεπιτυχής..

Στο device manager εμφανίζεται στα USB με ενα κίτρινο θαυμαστικό. Έκανα και ενημέρωση του driver και είναι λέει up to date.

Δοκίμασα να βάλω ένα πληκτρολόγιο με σύνδεση PS/2 αλλά ούτε αυτό δουλεύει!

Όταν τα συνδέω, τα λαμπάκια τους ανάβουν για ένα δευτερόλεπτο αλλά μετά δεν λειτουργούν... Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.. Όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά. Help! :(

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον βλέπεις ότι υπάρχει θέμα και στο PS/2 φαίνεται να είναι γενικό το πρόβλημα. Δοκίμασες να δείς άν λειτουργεί εκτός windows, όπως π.χ σε BIOS, Linux live cd ή οτιδήποτε άλλο?

Πείραξες το οτιδήποτε στο BIOS πρίν παρουσιαστούν αυτά τα προβλήματα?

- Κάνε κ αυτό που λέει ο Ιάσωνας.

Link to comment
Share on other sites

Ναι το έβαλα, εγκαταστάθηκε και δουλεύει μια χαρά. (σε win XP)

Edit: Λοιπόν, έκανα επανεκκίνηση για να προσπαθήσω να μπω στα bios, συνέδεσα το πληκτρολόγιο, αλλά δεν πρόλαβα να πατήσω delete, οπότε το PC άνοιξε κανονικά.... και το πληκτρολόγιο δούλευε τέλεια! Το έβγαλα και το ξαναέβαλα για να τεστάρω οτι όλα πάνε καλά, και τώρα δεν δουλεύει...

Έβαλα το PS/2 ακριβώς τη στιγμή που το PC ξανανοίγει αφού έχει σβήσει μετά την επανεκίννηση, και δουλεύει επίσης τέλεια. Αν το συνδέσω οποιαδήποτε άλλη στιγμή δεν δουλεύει. Ωστόσο το κόλπο δεν πιάνει με το USB πληκτρολόγιο.... Dafuq!?

Edit 2: Γράψτε λάθος, το PS/2 πληκτρολόγιο δουλεύει μια χαρά μετά απο επανεκίννηση, κάτι που δεν ισχύει με το USB πληκτρολόγιο..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now