JC_Denton

8600 GT σε PCI κάρτα γραφικών, από την Albatron!

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://img150.imageshack.us/img150/4481/20060910albatronlogo100mg6.jpg[/WRAPLEFT] H Albatron κατάφερε και εξέπληξε πολλούς από εμάς με την τελευταία της δημιουργία. Η εταιρεία αποφάσισε να κάνει κάτι ριζοσπαστικό, κατασκευάζοντας και βγάζοντας στην αγορά 3 νέες PCI κάρτες γραφικών, οι οποίες μάλιστα είχαν παρουσιαστεί και στην Computex 2008.

Ναι, σωστά διαβάσατε, μιλάμε για PCI κάρτες, όχι PCI-Express. Και μάλιστα, όχι για ανίσχυρες κάρτες που έχουν εφάμιλλες επιδόσεις με τις onboard των μητρικών. Οι κάρτες αυτές είναι της σειράς GeForce 8xxx και συγκεκριμένα είναι τα μοντέλα 8600 GT, 8500 GT και 8400 GS, όλεςμε 256 ΜΒ VRAM.

Ποιος ο λόγος που βγήκαν αυτές οι κάρτες γραφικών όμως? Πολλοί απορούν με την είδηση, η Albatron όμως λέει πως τα πράγματα είναι πολύ απλά: Υπάρχουν εκατομμύρια υπολογιστές στον κόσμο, με PCI-only μητρικές, ενώ υπάρχουν και πάρα πολλοί άνθρωποι που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν 2 ή και περισσότερες οθόνες ταυτόχρονα στο PC τους, κάτι που αυτές οι κάρτες τους το επιτρέπουν.

Έτσι λοιπόν, αυτές οι απαρχαιωμένες μητρικές οι οποίες δεν είχαν καν κάρτα γραφικών, ή διέθεταν μια ενσωματωμένη με ποταπές επιδόσεις, τώρα θα αποκτήσουν μια γερή δόση δύναμης με τη χρήση των καρτών γραφικών της Albatron. Αυτό φαντάζει απίστευτο, σε μια τεχνολογία τόσο παλιά, όμως η Albatron πιστεύει πως θα κερδίσει το στοίχημα, μαζί με πολλούς ευχαριστημένους πελάτες.

Όσο για τις επιδόσεις τους? Απλά είναι συγκλονιστικές, σε σχέση με ότι κάρτα γραφικών υπάρχει στην PCI πλατφόρμα, ενώ στο 3DMark 06 καταφέρνουν και είναι έως και 1329% ταχύτερες από μια ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

albatronpci1pd1.jpg

Μια εικόνα από τις PCI κάρτες γραφικών της Albatron

albatronpci3qz6.jpg

Οι επιδόσεις τους στο 3DMark 06, κόντρα σε μια ενσωματωμένη κάρτα γραφικών

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now