Recommended Posts

super to review Κώστα, όσο για τις μνήμες μια χαρά είναι στα λεφτά τους εκτός από extreme overclocking

δεν μου έρχεται κάτι καλύτερο σε αυτό to budget

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο στα παιδιά. Πολύ σας χαίρομαι ddr3_fetish guys :)

Οι μνήμες, αν και δεν κόβουν την ανάσα στους τελειωμένους benchάδες, πηγαίνουν για σίγουρη εμπορική επιτυχία λόγω design και τιμής. Βασικά παίζει να γλύφομαι και εγώ, εκτός αν βρω τίποτα samsung...

Και πάλι μπράβο παιδιά για το review και τις δοκιμές στα κρύα :)

Link to comment
Share on other sites

Ωραίο το review, και μου έλυσε και μερικές απορίες του τι να περιμένω από τα μικρότερα(αρκετά) ξαδερφάκια τους, σε περίπτωση που πάω σε Ivy ;), αλλά γιατί δεν δοκιμάσατε να σφίξετε το tRFC? 287(default/260ns) στα 2200 και 350(292ns)!!! στα 2400?

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ όλους παίδες :T:

Oι μνήμες ειναι πολύ δυνατές αν και λίγο περίεργες στα ψηλά MHz αλλά είπαμε για την κατηγορία τιμής τους ειναι super :D

@papatsonis καλή η παρατήρηση σου αλλά οι μνήμες γενικά δεν έσφιγγαν εύκολα μπορεί ναι μεν να μπούταραν αλλά για να βγάλουν 32ρι ήταν πολύ μεγάλη ιστορία, μπορεί να είχε φτάσει στην 17-18 λούπα και να έσκαγε τότε, οπότε για να είναι εφικτά και πραγματικά από οποιονδήποτε τα settings-MHz προτίμησα να μην πειράξω τελικά 2nd & 3rd subtimings!

πχ ενώ έχει βγάλει ένα run, να προσπαθείς για 2ο και να μην το βγάζει με τίποτα, οπότε και θεώρησα ότι δεν θα ήταν αντικειμενικό δείγμα ρυθμίσεων :)

Link to comment
Share on other sites

Επίσης πάνω στο post σου papatsonis, διάβασε καλά όλη την 2η σελίδα, έχω εξηγήσει τι παίζει πλέον με τα ICs και για ποιο λόγο όλα τα timings είναι χαλαρά. Συμβαίνει λόγω ICs :T:

Link to comment
Share on other sites

Το έχω διαβάσει ρε συ, απλώς επειδή έχω τα αρκετά μικρότερα ξαδέρφια τους που αναφέρω, (32gb ARES 1600), με ίδια τσιπάκια ως φαίνεται (...340... και παραπλήσια συμπεριφορά), στα 2133 που τις έχω ψάξει λίγο, (παραπάνω γιοκ λόγω 2600Κ) τα προβλήματα στο y-cruncher, ξεκινάνε στα 210-200tRFC (~190ns) εξ'ου και η πιο πάνω απορία μου :)

Link to comment
Share on other sites

πορτοκαλί είναι τα δικά μου, αλλά αυτά που αναφέρεις μάλλον ήταν =<4gb dimms, οπότε το πιο πιθανό να ήταν CFR. Σε 8gb dimms(DS)/4gb(SS), έχω την υποψία ότι "παντού" (για την ώρα) βάζει τα ίδια samsung, με διαφορετικό binning προφανώς.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now