chris2005dim

Giada i53: Πανίσχυρο και Μικρό Book Size Pc

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Giada i53: Πανίσχυρο και Μικρό Book Size Pc]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it.jpg[/NEWS_IMG]Η Giada, μια εταιρία της Shenzhen Jiehe Technology Development, ανακοίνωσε πρόσφατα το i53 Mini Pc της! Με ανάλυση full HD 1080p, υψηλή συνδεσιμότητα, καλή υποστήριξη αλλά και ένα ελκυστικό σχεδιασμό, το νέο Pc μεγέθους βιβλίου της εταιρίας, έρχεται να αποτελέσει μία μοναδική επιλογή για Home Entertainment, σερφάρισμα στο Internet αλλά και δημιουργία κειμένων. Μην γελαστείτε, όμως, από τα παραπάνω! Το i53 κρύβει μία δεύτερη προσωπικότητα!

Αυτή ακούει στο όνομα Performance! Και μάλιστα, όπως θα καταλάβετε, Lots of performance!

Αναλυτικότερα, το νέο Pc της Giada βασίζεται στο Mobile HM76 Express chipset της Intel υποστηρίζοντας έτσι την νέα πλατφόρμα Ivy Bridge! Μάλιστα, έρχεται εξοπλισμένο με έναν Intel Core i5 Cpu και 4 GB μνήμης RAM, ενώ υπάρχει και δυνατότητα επιλογής ενός i3 ή ακόμη και ενός i7 για αυτούς που δεν επιδέχονται συμβιβασμούς στις επιδόσεις των Pc τους!

Παρ' όλη τη δύναμη που κρύβει μέσα του αυτό το μικρό "βιβλίο", βάρους μόλις 1 Kg, η Giada κατάφερε να διατηρήσει την κατανάλωση σε πολύ χαμηλά επίπεδα, της τάξης των 35 W.

Ταυτόχρονα, χάρη στο τηλεχειριστήριο, το οποίο επιτρέπει μέχρι και remote boot up, την υψηλή ανάλυση 1080p, τα 500 GB σκληρού δίσκου αλλά και τον 5.1 ήχο του, τοποθετείται εύκολα στην κατηγορία των Home Theater PC.

Άξια μνείας σε αυτήν την συσκευή αδιαμφισβήτητα είναι η συνδεσιμότητά της. Έρχεται με 5 USB θύρες, μία εκ των οποίων στηρίζεται στο πρότυπο USB 3.0, gigabit lan, ασύρματη συνδεσιμότητα 802.11n, Bluetooth καθώς επίσης και HDMI αλλά και VGA εξόδους βίντεο. Τα παραπάνω συμπληρώνει/ολοκληρώνει ένα πολλαπλών φορμάτ memory cad reader.

Το standar μοντέλο με τον Intel Core i5, τα 4 GB Ram και 500 GB HDD, είναι διαθέσιμο για αγορά στην τιμή των 520$.

[img_ALT=Giada i53: Πανίσχυρο και Μικρό Book Size Pc]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/37825000fafdd27c5.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Giada i53: Πανίσχυρο και Μικρό Book Size Pc]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/37825000fafde77cf.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Giada i53: Πανίσχυρο και Μικρό Book Size Pc]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/37825000fafe075bc.jpg[/img_ALT]

Edited by chris2005dim
Link to comment
Share on other sites

Καλή αρχή Χρήστο :T:

Όλα αυτά τα book style PCs είναι πολύ όμορφα και έχουν καλές δυνατότητες αν αναλογιστείς το μέγεθός τους, αλλά από τιμή ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ :/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now