chris2005dim

Super Talent SuperNova: Το πιο αξιόπιστο SSD Drive

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Super Talent SuperNova: Το πιο αξιόπιστο SSD Drive]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b7ee9c46d586.jpg[/NEWS_IMG]H Super Talent Technology, κυρίαρχη εταιρία στον χώρο του NAND Flash storage, ανακοίνωσε σήμερα το πιο ανθεκτικό και αξιόπιστο SSD Drive που έχει παραχθεί μέχρι σήμερα, το SATA III SuperNova. Είτε είστε μία μεγάλη, είτε μία μικρή επιχείριση, η SuperTalent παρέχει τα πλεονεκτήματα που χρειάζεστε ώστε να μειωθεί το κόστος της παραγωγικής διαδικασίας.

Το SuperNova SSD, διαθέτει μία μεταλλική επίστρωση, η οποία απαγάγει την θερμότητα μειώνοντας έτσι την πρόσθετη ψύξη του drive αλλά και την πιθανότητα υπερθέρμανσης. Αυξήστε την ταχύτητα αλλά και διάρκεια ζωής των δεδομένων με την πιο ασφαλή κρυπτογράφηση δεδομένων στον παγκοσμίως, αλλά και με την proprietary RAISE τεχνολογία, η οποία περιορίζει ανεπανόρθωτα read errors, κάνοντας το SuperNova την ιδανική επιλογή.

Το SuperNova είναι το πιο ασφαλές και αποδοτικό SSD της εταιρίας μέχρι σήμερα. Για αυξημένη ανθεκτικότητα σε write cycles, ταχύτητα access times, 3 χρόνια εγγύησης και ένα drive που υποστηρίζεται από όλα τα λειτουργικά συστήματα, το SuperNova είναι η καλύτερη επιλογή.

Είναι ιδανικό για routers, εγκαταστάσεις server αλλά και εφαρμογές προσομοίωσης. Εάν επιδιώκεται να έχετε ταχεία πρόσβαση στα δεδομένα σας, να μειώσετε το bottleneck αλλά και το κόστος λειτουργίας, τότε το SuperNova αποτελεί μία κατηγορία από μόνο του. Έρχεται σε μεγέθη των 128 GB και 256 GB και ξεκινάει να αποστέλλεται παγκοσμίως από σήμερα.

<table><tr><td><img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px blue;" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/37825006b2fe0a0c5.jpg" alt="Super Talent SuperNova: Το πιο αξιόπιστο SSD Drive" /></td><td><img style="border-radius: 12px; margin-left: 60px; box-shadow: 5px 5px 12px blue;" height="250" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/37825006b226c5969.jpg" alt="Super Talent SuperNova: Το πιο αξιόπιστο SSD Drive" /></td></tr></table>

Super Talent Press Release

Edited by chris2005dim
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now