chris2005dim

OCZ Indilinx Barefoot 3: Έρχεται ο controller που θα ξαναλλάξει τα δεδομένα!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=OCZ Indilinx Barefoot 3: Έρχεται ο controller που θα ξαναλλάξει τα δεδομένα]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354dffb8705c92f.jpg[/NEWS_IMG]Φαίνεται πως οι μηχανικοί της OCZ ετοιμάζουν έναν νέο controller, ο οποίος θα καταφέρει να σπάσει ξανά τα ρεκορ ταχυτήτων που έχουν θέσει (και συνεχίζουν να θέτουν με Fw upgrades) τα Vertex 4 Drives της. Σύμφωνα με τον Chief Executive Officer (CEO) της Αμερικανικής εταιρίας, Ryan Peterson, ο Barefoot 3 βρίσκεται στην παραγωγική διαδικασία της TSMC, ενώ τα πρώτα sample drives με τον νέο controller θα αποσταλούν τον Σεπτέμβριο. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το chip αυτό καθ' αυτό, όμως, φαίνεται να υποστηρίζει έναν 32-bit στα 400 Mhz "Aragon" επεξεργαστή, ο οποίος περιέχει αυστηρά καθορισμένα SSD based instructions. Ακόμη, ο CEO αναφέρει πως τα κύρια IT blocks του chip έχουν παρασκευαστεί από κάποια άλλη εταιρία.

Η OCZ περιμένει πως τα νέα Barefoot powered SSD θα ξεπεράσουν τις επιδόσεις των τωρινών προτάσεών της, με τον Peterson να αναφέρει: "Μία σημαντική αύξηση των επιδόσεων σε σχέση με τρέχοντα μοντέλα της εταιρίας", χωρίς, όμως, να αναφερθεί σε συγκεκριμένα δεδομένα. Το μόνο, λοιπόν, που μένει να κάνουμε είναι υπομονή/αναμονή μέχρι τo τέλος του 2012, όπου και θα δούμε να πρώτα drives της εταιρίας να κάνουν την εμφάνισή τους!

<img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px blue;" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/37825009016fac294.jpg" alt="OCZ Indilinx Barefoot 3: Έρχεται ο controller που θα ξαναλλάξει τα δεδομένα!" />

Edited by chris2005dim
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now