chris2005dim

Gigabyte Classic Challenge: Κερδίστε τα νέα Ultra Durable 5 Motherboards!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Gigabyte Classic Challenge: Κερδίστε τα νέα Ultra Durable 5 Motherboards!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354de39d99937d8.jpg[/NEWS_IMG]Η Gigabyte διοργανώνει ένα κλασικό Overclocking Challenge, στο οποίο μπορείτε να κερδίσετε τις επερχόμενες Ultra Durable 5 μητρικές της εταιρίας. Ο διαγωνισμός δεν έχει γεωγραφικούς περιορισμούς και μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας, δεδομένου ότι πληρεί τους κανονισμούς. Λαμβάνει χώρα στο HWBOT.org και είναι ανοιχτός μέχρι τις 15 Αυγούστου 2012!

Οι Overclockers καλούνται να συναγωνιστούν σε δύο κλασσικά benchmars (εξού και το Classic Challenge), το 3DMark 01 και το Super Pi 32Μ. Όποιος καταφέρει να κερδίσει στο 3DMark 01, κερδίζει μία GIGABYTE X79S-UP5, ενώ όποιος κερδίσει στο Super Pi 32M κερδίζει μία GIGABYTE X79-UP4. Εάν το ίδιο άτομο κερδίσει και τα δύο stages τότε, εκτός από τις δύο μητρικές, θα κερδίσει ως bonus και μία GIGABYTE F2A85X-UP4, όταν φυσικά κυκλοφορήσουν.

<div style="float: left;">GIGABYTE Classic Challenge Stages:

<ul><li>Stage 1: 3DMark 01 Full Out – Multi GPU Allowed</li><li>Stage 2: SuperPi 32M – CPUs Locked at 4.5GHz</li></ul></div><div style="float: left; margin-left: 60px;">Limitations:

<ul><li>Η μητρική που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι από την Gigabyte</li><li>Χρησιμοποιήστε μόνο μητρικές με Z77 chipset</li><li>Η ταχύτητα του επεξεργαστή περιορίζεται στα 4.5 Ghz</li><li>Απαιτείται verification screenshot</li><li>Επισυνάψτε μία φωτογραφία από το Overclocking rig σας</li><li>Πρέπει να χρησιμοποιηθεί το background του διαγωνισμού</li></ul></div><br clear="all" />

<div style="float: left;">Prizes:

<ul><li>Stage 1: GIGABYTE X79S-UP5</li><li>Stage 2: GIGABYTE X79-UP4</li><li>Bonus: GIGABYTE F2A85X-UP4</li></ul></div><div style="float: left; margin-left: 180px;"><br /><br />Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για όλα τα μέλη του HWBOT μέχρι και τις<br /> 15 Αυγούστου 2012. Για περισσότερες πληροφορίες <br />επισκεφθείτε το site του διαγωνισμού στο HWBOT.org.</div><br clear="all" />

Λίγα λόγια για το Ultra Durable 5:

Όλα τα βραβεία ενσωματώνουν την τελευταία Ultra Durable 5 technology της Gigabyte, η οποία διαθέτει υλικά υψηλότερης ανθεκτικότητας σε ένταση ρεύματος για την περιοχή του CPU, περιλαμβάνοντας το IR3550 PowIRstage® ICs από την International Rectifier, 2x τον χαλκό στο PCB και υψηλής ανθεκτικότητας chokes από φερρίτη, τα οποία αντέχουν μέχρι 60 Amper, μειώνοντας έτσι σημαντικά τις θερμοκρασίες και αυξάνοντας το Overclocking Potential. Η τεχνολογία αυτή θα ενσωματωθεί σε μητρικές με X79 αλλά και Z77 chipset, αποτελώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά την ποιότητα των μητρικών.

Gigabyte Press Release

Edited by chris2005dim
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now