JC_Denton

To Wolfenstein επιστρέφει!

Recommended Posts

[wrapleft]http://img257.imageshack.us/img257/3124/rtcwlogofd9.gif[/wrapleft] Στο χώρο των PC Games, πραγματικά ελάχιστοι είναι αυτοί που δε γνωρίζουν το Wolfenstein. Το παιχνίδι που στην ουσία ήταν η αρχή του είδος των First Person Shooters, χαρίζοντας άπειρες συγκινήσεις και αναμνήσεις, όχι μόνο με την πρώτη έκδοσή του, αλλά και με το πολύ επιτυχημένο Return to Castle Wolfenstein του 2001.

Η id Software μαζί με τη Raven σίγουρα γνωρίζουν τη συνταγή της επιτυχίας και δε σκοπεύουν να την αφήσουν έτσι. Η id λοιπόν, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της ανάπτυξης του Doom IV από τους ανθρώπους της, έδωσε την άδεια και στην Raven να ανακοινώσει το καινούριο Wolfenstein, που θα αποτελεί συνέχεια του RTCW.

Το GameInformer, γνωστό περιοδικό του χώρου, φρόντισε για ακόμα μια φορά να μας δώσει ένα World Exclusive, ανακοινώνοντας το παιχνίδι μέσα στις σελίδες του. Εμείς φροντίσαμε να βρούμε μερικά από τα πρώτα Scans του περιοδικού έτσι ώστε να μπορέσετε να ρίξετε μια πρώτη ματιά στον πολυαναμενόμενο νέο τίτλο.

Οι πρώτες πληροφορίες για το νέο Wolfenstein:

70684939ih3sc1.th.jpg68402120go6wq9.th.jpg51274231uw7ei5.th.jpg79850010zn0nm3.th.jpg11019576ej6dl5.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

An ine ontos afta ta grafika tu ine poli ma poli ftoxika. Ine DX9 ka8aro! :/

Etsi pexnidara krima na tin axristepsu!

fgsfdsta2.jpg

:hehe:

Μη γράφεις Greeklish βρε, εδώ όλοι ελληνικά γράφουμε :)

Πάντως όντως είναι καθαρό OpenGL (και όχι DX9 :)), θυμίζει πάρα πολύ τη μηχανή του Rage της id (η οποία είναι εξέλιξη της Doom3/Quake4 Engine).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now