chris2005dim

AMD HD 7990: Έρχεται στα μέσα Αυγούστου με 6 GB Ram

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD HD 7990: Έρχεται μέσα Αυγούστου με 6 GB Ram]http://reviews.hwbox.gr/news/amd.jpg[/NEWS_IMG]Παλαιότερα σας είχαμε ενημερώσει πως η διπύρηνη κάρτα γραφικών της AMD, φαίνεται να έρχεται περί τα τέλη Αυγούστου. Η κάρτα αυτή, η αρχική κυκλοφορία της οποίας έχει ήδη μετατεθεί μία φορά, αναμένεται τελικά να παρουσιαστεί στις 15-19 Αυγούστου στην GamesCon στην Κολωνία! Εξίσου εντυπωσιακό με την κυκλοφορία της κάρτας είναι και η απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεται για την λειτουργία της. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με μία πηγή από το VR-Zone, λέγεται πως θα ενσωματώνει 4 6-pin power connectors για τους δύο Tahiti XT πυρήνες. Ακόμη, θα διαθέτει έναν PLX PCIe 3.0 controller, ενώ θα ενσωματώνει 6 GB μνήμης Ram. Από τα παραπάνω θα μπορούσε κανείς να υποθέσει και πως η συνδεσιμότητα της κάρτας μόνο πενιχρή δεν είναι. Αντίθετα, συνδυάζει 4 mini DisplayPort με δύο DVI links, για μια απολαυστική gaming εμπειρία 6 οθονών!

Φυσικά, όλα στην ζωή έρχονται με ένα κόστος και στην περίπτωση της 7990 μόνο μικρό δεν είναι. Σύμφωνα με την λογική, η νέα κάρτα γραφικών θα είναι πιο ακριβή από την προκάτοχό της, την 6990, η οποία κυμαίνεται μεταξύ 700 και 900 δολαρίων. Φαίνεται, επίσης, να είναι και φθηνότερη από την 4 GB nVidia GTX 690, η οποία πωλείται γύρω στα 1100 δολάρια.

Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε, χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Stay HwBoxed for more!

<img style="border-radius: 10px; box-shadow: 5px 5px 12px red;" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/37825016e708b36b1.jpg" alt="AMD HD 7990: Έρχεται στα μέσα Αυγούστου με 6 GB Ram" />

Edited by chris2005dim
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now