p_under

Αποσύρονται οι mid-range Fermi GPUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αποσύρονται οι mid-range Fermi GPUs]http://reviews.hwbox.gr/news/nvidia.jpg[/NEWS_IMG]Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εδώ, η άφιξη της νέας mid-range 28nm Kepler GPU - Nvidia GeForce GTX 660 (Ti) δεν θα αργήσει να έρθει γεγονός που σηματοδοτεί το τέλος μιας ήδη επιτυχημένης οικογένειας προϊόντων, της mid-range Fermi. Η GTX 660 Ti, εικάζεται πως θα κάνει την εμφάνιση της προς το τέλος Αυγούστου - αρχές Σεπτέμβρη και μετά από αυτή θα ακολουθήσουν οι GTX 660 και GTX 650 Τi.

Οι νέες Kepler κάρτες θα αντιπροσωπεύουν την μεσαία κατηγορία και θα αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες GTX 560 Ti, GTX 560 και GTX 550 Ti, οι οποίες θα βρεθούν σε κατάσταση End of Life (EOL) και θα δεχθούν μια γενναιόδωρη μείωση στην τιμή εκκίνησης τους, χαρακτηριστικό φαινόμενο ενός προϊόντος που περνά στην EOL κατηγορία.

Έτσι λοιπόν, οι τιμές των Fermi GPUs θα αναπροσαρμοστούν στα $179.99 για την GTX 560 Ti, στα $149.99 για την GTX 560 και στα $114.99 για την GTX 550 Ti αντίστοιχα.

Τέλος, η ερμηνεία του παραπάνω άρθρου προμηνύει ότι η Nvidia πιθανότατα θα μπορέσει να καλύψει την μεγάλη ζήτηση για mainstream GPUs, και επίσης αν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην αγορά μιας Fermi κάρτας γραφικών ανάμεσα στις GTX 560 Ti, GTX 560 και GTX 550 Ti καλύτερα να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή.

[img_ALT=Αποσύρονται οι mid-range Fermi GPUs]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/112050172ac76c1ee.jpg[/img_ALT]

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now