Nickzzz

Crucial V4 SSD: Νέα οικονομική σειρά με αξιοπρεπείς επιδόσεις

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Crucial V4 SSD: Νέα οικονομική σειρά με αξιοπρεπείς επιδόσεις]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354f0dd0e6949a6.jpg[/NEWS_IMG]Η Crucial, γνωστή εταιρία από παλιά για τις δυνατές μνήμες που είχε και πιο πρόσφατα από τις σειρές δίσκων SSD που κατασκευάζει, παρουσίασε σήμερα μία νέα σειρά, την Crucial V4 Solid State Drive που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αξιοπρεπείς επιδόσεις με φυσιολογικό κόστος στους κατόχους συστημάτων με SATA 2 (3 Gb/s) υποδοχές δίσκων. Οι χωρητικότητες θα αρχίζουν από τα 32GB και θα φτάνουν ως τα 256GB με ενδιάμεσα τα 64GB και τα 128GB, ενώ οι τιμές τους θα είναι αντίστοιχα, $49,99, $69,99, $99,99 και $189,99 ενώ η αγορά τους θα μπορεί να γίνει είτε μέσα από το site της εταιρίας Crucial.com είτε από τους επιλεγμένους μεταπωλητές της.

Οι νέοι Crucial V4 SSD θα προσφέρουν ταχύτητες ανάγνωσης μέχρι τα 230MB/s και εγγραφής μέχρι τα 190MB/s, προσφέροντας καλύτερες ταχύτητες έναρξης του λειτουργικού συστήματων, των εφαρμογών καθώς και αυξημένη αξιοπιστία σε σχέση με τους κλασσικούς δίσκους. Οι νέοι αυτοί δίσκοι θα αποτελέσουν την κατάλληλη προσθήκη στις υπάρχουσες σειρές m4 και Adrenaline της Crucial.

«Η σειρά Crucial v4 SSD συνοψίζεται σε τρείς λέξεις: ταχύτητα και σωστή τιμή» ανέφερε ο Robert Wheadon, senior worldwide product manager της Crucial. «Οι περισσότεροι καταναλωτές αναγνωρίζουν οτι οι SSDs αυξάνουν τις επιδόσεις και είναι πιο αξιόπιστοι σε σχέση με τους κλασσικούς δίσκους, αλλά δεν συνειδητοποιούν οτι πολλοί από αυτούς ξεπερνούν τις δυνατότητες των υπολογιστών με SATA 2 υποδοχές. Με την σειρά Crucial V4 SSD σχεδιάσαμε ένα προϊόν που έχει τις κατάλληλες επιδόσεις χωρίς να πληρώνουν παραπάνω για κάτι που δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν».

Οι νέοι δίσκοι Crucial V4 SSD θα έρχονται με τρία χρόνια εγγύηση και θα είναι συμβατοί τόσο με Mac όσο και με PCs.

[img_ALT=Crucial V4 SSD: Νέα οικονομική σειρά με αξιοπρεπείς επιδόσεις]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/465150185208216c7.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Crucial V4 SSD: Νέα οικονομική σειρά με αξιοπρεπείς επιδόσεις]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4651501852085143b.jpg[/img_ALT]

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now