Hp2

Silencer Mk III 1200 Watt: Ένα νέο τροφοδοτικό από την OCZ!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Silencer Mk III 1200 Watt: Ένα νέο τροφοδοτικό από την OCZ!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354dffb8705c92f.jpg[/NEWS_IMG]Η OCZ Technology Group, κορυφαίος πάροχος υψηλής απόδοσης solid-state drives (SSDs) και λύσεων διαχείρισης ενέργειας για υπολογιστικά συστήματα και συσκευές, παρουσίασε σήμερα το τροφοδοτικό Silencer Mk III 1200W από τη σειρά Power PC & Cooling. Προσφέροντας βιομηχανικού βαθμού απόδοση και σταθερότητα για απαιτητικά υπολογιστικά περιβάλλοντα σε μια νέα επιλογή μέγιστης ισχύος, το Silencer Mk III συναντά την υψηλότερης βαθμολογίας απόδοση και παρέχει εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία σε μια modular σχεδίαση. Το βιομηχανικής τάξης αλλά εκλεπτυσμένο Mk III 1200W είναι η πιο περιεκτικά ισχυρή λύση της σειράς Silencer. Πιστοποιημένο με 80 Plus Platinum βαθμολογία για την υψηλή ενεργειακή απόδοση του, το Mk III 1200W φτάνει πάνω από το 92% της απόδοσης του σε τυπικό φόρτο εργασίας. Συνδυάζει επίσης μια ενιαία +12 V γραμμή, κορυφαία στοιχεία συμπεριλαμβανομένων των 100% ιαπωνικών 105°C πυκνωτών, αλλά και ισχυρά κυκλώματα προστασίας, διατηρώντας παράλληλα τη συνεχή, σταθερή απόδοση στην απαιτητική θερμοκρασία περιβάλλοντος των 50°C.

"Η σειρά Power PC & Cooling έχει μια μακρά ιστορία παροχής premium τροφοδοτικών για απαιτητικούς χρήστες που αναζητούν την απόλυτη απόδοση και αξιοπιστία," δήλωσε ο Steve Lee, Sr. Αντιπρόεδρος του Channel marketing και BU GM για το Power Management. "Το νέο Silencer Mk III 1200W συνεχίζει την παράδοση προσφέροντας στους λάτρεις την υψηλότερη ισχύ μέχρι σήμερα στη σειρά σε συνδυασμό με την ευελιξία του modular σχεδιασμού καλωδίων, την εντυπωσιακή 80 PLUS Platinum βαθμολογία και ένα ρυθμιζόμενο θερμικό σύστημα για την απόλυτη προστασία και την αθόρυβη λειτουργία."

Ένα νέο χαρακτηριστικό σε αυτό το τελευταίο μοντέλο είναι το διπλό θερμικό σύστημα ελέγχου, μια εξελιγμένη λειτουργία που επιτρέπει στο χρήστη να αλλάζει το PSU μεταξύ της κανονικής και αθόρυβης λειτουργίας χωρίς διακοπή, σε συνεργασία με το φορτίο και τον ελεγχόμενης θερμοκρασίας 140 χιλιοστών ανεμιστήρα για εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία. Όταν η βιομηχανική αντοχή συναντά ένα κομψό αρθρωτό σχεδιασμό, το Silencer Mk III 1200W Series έρχεται υποστηριζόμενο με την πλήρη εμπιστοσύνη της Power PC στην αξιοπιστία με μια κορυφαία εγγύηση 7 ετών.

[img_ALT=Silencer Mk III 1200 Watt: Ένα νέο τροφοδοτικό από την OCZ!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/55033f182f0362.jpg[/img_ALT]

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος εδώ.

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now