alldaynews

Asrock 890fx Deluxe 3

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους στο forum.

Καινούργιος εδώ ήθελα να ρωτήσω την γνώμης σας για την Asrock 890fx Deluxe 3 θα την έχω σε λίγες μέρες και θα βάλω επάνω τον Phenom 9950 αξίζει η μητρική??

Link to comment
Share on other sites

Καλωσόρισες :)

Παρόλο που θα παίξεις με παλιό επεξεργαστή, να κάνεις ένα bios update γιατί στις πρώτες εκδόσεις υπήρχαν κάποια θεματάκια. Κατά τα άλλα η μητρική είναι καλή, απλά οι τύποι στην AsRock δεν πρέπει να έβγαλα ποτέ bios για Bulldozer :/ Οπότε αν κάποτε το θελήσεις, για κανένα used 1090T/1100T θα πας...

Link to comment
Share on other sites

Φιλαράκο μου, καλησπέρα. Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα φας χοντρή φόλα, μια που ο επεξεργαστής που λες είναι ΑΜ2+(χαρακτηριστικά εδώ και συμβατές μητρικές εδώ), ενώ η μητρικούλα που μας λες είναι socket AM3 και έχει συμβατότητες με αντίστοιχους επεξεργαστές (λεπτομέρειες εδώ)???

Μπορεί να είμαι και λάθος, αλλά... δε νομίζω Τάκη. Ίσως κάποιο update να σώσει την κατάσταση, αλλά μην ξεχνάμε ότι το ΑΜ2+ socket χρησιμοποιεί DDR2 μνήμες, ενώ το ΑΜ3 DDR3 καθώς και το ότι ο επεξεργαστής είναι αρκετά παλιός.

Καλή τύχη, ελπίζω να δουλέψει.

Επ'ευκαιρία, θα το δοκιμάσω κι εγώ, με έναν αντίστοιχο CPU που έχω, να δω τί θα γίνει (μάλλον τίποτα!). Χχαχαχα

Edited by elhariz21
Link to comment
Share on other sites

Much better, με αυτόν (Phenom II X4 910) δεν θα έχεις πρόβλημα ;) Ο προηγούμενος που ανέφερες ήταν της πρώτης γενιάς και δεν θα έπαιζε σε αυτή την μητρική, όπως είπε ο elhariz21.

Link to comment
Share on other sites

Πωωωωωωπωωωω έκανα λάθος τελικά και την ακύρωσα την μητρική παρ`ολίγο να την έκανα την πατάτα.Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή παιδιά.Αυτός είναι ο επεξεργαστής http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103251 οπ'οτε θα τον βάλω στην asus m2n-deluxe που έχω ηδη

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now