gameover

Εφαρμογή για κινητά Βρες Δώρο

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους και όλες! :)

Εδώ και μερικούς μήνες "ανεβάσαμε" την πρώτη μας εφαρμογή για smartphones & iPhone. Θα θέλαμε πολύ να την κατεβάσετε και να μας πείτε τη γνώμη σας, καθώς σίγουρα θα χρειαστούν αρκετές βελτιώσεις ακόμα ώστε να φτάσει η εφαρμογή στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ακολουθεί μια μικρή παρουσίαση της εφαρμογής και τα link για να την κατεβάσετε δωρεάν.

N885CFVjRlcnbd8w5v9Tmt0NR8rAwsyCJrz31w_jTsvuc4DMT4bxIX2yGMosukTGxwkdr9YJKZPYJy7izaDizM4ohF-1mA_hW8mIS87ZREKQKbK02awzZm0xYpEf-NdB_A44U6q9sXk4sZIPRbfCzCb7qDociGmDpoGOHvOXzg4twpAiFRmRRt3gjS6LGMSF-wxotpFI0

Το "Βρες Δώρο" είναι ένας έξυπνος τρόπος που σας βγάζει από το αδιέξοδο του τι δώρο να επιλέξετε για κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, είτε για κάποια επαγγελματική υποχρέωση, ο Μάγος Δώρων σας προτείνει πρωτότυπες ιδέες και λύσεις.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε στο περίπου πόσα χρήματα διαθέτετε, το φύλο του παραλήπτη του δώρου και στη συνέχεια είτε διαλέγετε μία ή περισσότερες συγκεκριμένες κατηγορίες από τις περίπου 80 διαφορετικές που σας προτείνουμε, είτε το αφήνετε τελείως στην τύχη.

Ο Μάγος Δώρων μπορεί να σας προτείνει μέχρι 50 διαφορετικά προϊόντα σε ελάχιστο χρόνο. Αν βρείτε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, μπορείτε να καλέσετε άμεσα το κατάστημα και να παραγγείλετε το προϊόν τηλεφωνικά ή να το αγοράσετε online σε 1 λεπτό από την ιστοσελίδα CoinMad.

Μέσα στο καλοκαίρι κάναμε την πρώτη μας αναβάθμιση. Στη νέα έκδοση λοιπόν περιλαμβάνονται οι ακόλουθες βελτιώσεις/προσθήκες:

- Εορτολόγιο, για να θυμάστε τις γιορτές των αγαπημένων σας

- Φίλτρο αποτελεσμάτων προϊόντων, ανά απόσταση

- Μείωση του χρόνου εμφάνισης των προτάσεων δώρου

- Ανανεωμένο εικονίδιο και splash screen

- Βελτιστοποιημένο interface

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή, μέσω των ακόλουθων συνδέσμων:

Βρες Δώρο για Android

Βρες Δώρο για iPhone

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας!

Κοντεύει ένας χρόνος απ΄το τελευταίο iPhone update που κάναμε στην εφαρμογή, αλλά όλο αυτό το διάστημα, εκτός από το πρώτο μας παιχνίδι Find The Movie, δουλεύαμε σε διάφορες βελτιώσεις για το Βρες Δώρο και σε μερικές ημέρες έρχεται η version 2.0!

Περιλαμβάνει πάρα πολλές αλλαγές. Aπ'το design που έχει αλλάξει ριζικά, μέχρι την προσθήκη push notification για να ειδοποιήστε πιο αποτελεσματικά για γιορτές, γενέθλια κλπ, αποθήκευση γενεθλίων των επαφών σας στο τηλέφωνο και στο facebook, αναζήτηση με εύρος ποσού, πολύ γρηγορότερη εμφάνιση των αποτελεσμάτων δώρου και πάρα πολλά ακόμα!

Η εφαρμογή είναι δωρεάν, οπότε αν δε την έχετε τσεκάρει ακόμη ή αν την είχατε κατεβάσει και δε σας ικανοποίησε, πιστέψτε με όταν γίνει το update θα διαπιστώσετε πως είναι πια ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τις αγορές σας! :)

2 screenshots της νέας έκδοσης:

vresdorosplash.PNG

vresdoroproion.PNG

Κατεβάστε τη από το παρακάτω link:

https://itunes.apple.com/gr/app/bres-doro/id525748303

vresdorosplash.PNG

vresdoroproion.PNG

vresdorosplash.PNG

vresdoroproion.PNG

vresdorosplash.PNG.e7e2a736b769babaa1aa3

vresdoroproion.PNG.1e95647b33479c86c89eb

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now