HwBox

Το HwBox ζητάει newsposters για το Gaming section!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το HwBox ζητάει newsposters για το Gaming section!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e63ce93682fe.png[/NEWS_IMG]Καλησπέρα σε όλη την παρέα του HwBox! Μεγαλώνοντας με ταχύτατους ρυθμούς και θέλοντας να μην λείπει τίποτα από το "κουτί" μας, αναζητούμε newsposters για τον τομέα του Gaming. Αν λοιπόν αγαπάτε τα Games (κυρίως τα pc games), πιστεύετε ότι έχετε όρεξη και μεράκι για να συμβάλλετε καθημερινά και χειρίζεστε σωστά τον γραπτό λόγο, επιλέξτε δύο gaming ειδήσεις της αρεσκείας σας, γράψτε το κείμενο όπως προτιμάτε και στείλτε το με PM στον GoriLLakoS ή τον George_o/c.

Επίσης, σε περίπτωση που νομίζετε ότι θα μπορούσατε να προωθήσετε κάπου το παρόν thread ή έχετε υπόψη σας κάποιον τρίτο που θα ήθελε να ασχοληθεί αλλά δεν είναι μέλος του HwBox, μην διστάσετε να το μεταφέρετε - θα το εκτιμούσαμε δεόντως.

<a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" id="highslide" rel="nofollow" href="

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/461504f8b62241cd.jpg"><img style="border-radius: 12px; box-shadow: 5px 5px 12px #000000;" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/461504f8b62241cd.jpg" width="900" alt="Το HwBox ζητάει newsposters για το Gaming section!" /></a>

.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now