Nickzzz

Toshiba NAND flash: Θα μειώσει τις τιμές τους μέχρι 25%

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Toshiba NAND flash: Θα μειώσει τις τιμές τους μέχρι 25%]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b7eea4ceb174.jpg[/NEWS_IMG]Η Toshiba είχε ανακοινώσει τον Ιούλιο που μας πέρασε οτι σκόπευε να μειώσει την παραγωγή NAND flash μνημών στο εργοστάσιο της Yokkaichi Operation plant για να μειώσει τα αποθέματα στις αποθήκες της και για ρυθμίσει την ισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης. Από οτι φαίνεται το σχέδιο της αυτό απέτυχε μιας και λόγω της μείωσης της παραγωγής από την Toshiba, η Micron Technology αύξησε την δική της παραγωγή και κέρδισε μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά κάνοντας πολλούς κατασκευαστές δίσκων SSD να αρχίσουν να προσφέρουν προϊόντα με τσιπάκια της Micron. Για αυτόν τον λόγο φαίνεται οτι η Toshiba αποφάσισε να αυξήσει την δική της παραγωγή και ταυτόχρονα να μειώσει τις τιμές της μεταξύ του 20% - 25%. Κάτι τέτοιο αναμένεται να μειώσει και άλλο τις τιμές στους SSD δίσκους μιας και οι εταιρίες θα καταλήξουν να έχουν μεγάλα αποθέματα δίσκων με τσιπ και από τις δύο εταιρίες.

[img_ALT=Toshiba NAND flash: Θα μειώσει τις τιμές τους μέχρι 25%]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4651504fa28ac6b2c.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

καλα να παθουν, ευτυχως στα τσιπ NAND υπαρχει κανονικος ανταγωνισμος και οχι το καρτελ που υφιστατε στους μαγνητικους σκληρους δισκους.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now