katsu

League of Legends: DDoS Attack

Recommended Posts

[NEWS_IMG=League of Legends: DDoS Attack]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614edfa9524646d.png[/NEWS_IMG]DoS/DDoS attack: η προσπάθεια να κατασταθεί ένα σύστημα ή ένα δίκτυο μη διαθέσιμο στους χρήστες του. Σε γενικές γραμμές, αυτό επιτυγχάνεται είτε αναγκάζοντας το σύστημα σε επανεκκίνηση,είτε καταναλώνοντας τις πηγές του, έτσι ώστε να μην έχει πλέον τη δυνατότητα να παρέχει τις υπηρεσίες του στους χρήστες του, είτε ακόμα διακόπτοντας την επικοινωνία μεταξύ του δικτύου και των χρηστών.Όπως σωστά θα συνειδοτοποιήσατε, η πράξη αυτή δεν κινείται μέσα στα πλαίσια του νόμου.

Μετά, λοιπόν, από την καλοκαιρινή επίθεση στο γνωστό torrent site Demonoid, έρχεται το επόμενο θύμα, που δεν πρόκειται για άλλο, από το διάσημο MOBA League of Legends!

Σύμφωνα με έναν από τους παραγωγούς, σε post στο official forum, ορισμένοι επίδοξοι χρήστες στόχευαν και "έριχναν" games που βρίσκονταν σε εξέλιξη. Μετά από μικρό patch, όμως, όλα βαίνουν καλώς, αν και υπάρχει ακόμα πιθανότητα οι gamers να συναντήσουν lag ή και κάποια disconnect.

Παρ' όλα αυτά, η Riot είναι ανένδωτη και διαβεβαιώνει ότι έχει προχωρήσει ήδη σε προσπάθεια αναγνώρισης των υπεύθυνων και θα κινηθεί νομικά εναντίον τους.

[img_ALT=League of Legends: DDoS Attack]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/21405062f3cb77d7b.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now