katsu

Total War Rome 2: Το πρώτο in-game trailer!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Total War Rome 2: Το πρώτο in-game trailer!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614edfa9524fc54.png[/NEWS_IMG]Medieval, Medieval 2, Rome, Shogun, Shogun 2. Με μια γρήγορη ματιά θα συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που λείπει. Η Sega, όμως, αποφάσισε να μη μας αφήσει άλλο στην άγνοια και ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την κυκλοφορία του Total War: Rome 2, μέσα στο 2013! Η ανακοίνωση αυτή, πέραν ορισμένων screenshot και γενικών πληροφοριών για το νέο installment της επικής strategy σειράς, δεν αποκάλυπτε τίποτε άλλο.

Το κενό των πληροφοριών, ήρθε να γεφυρώσει το νέο trailer που μας δίνει μια γεύση του τι μας περιμένει τον επόμενο χρόνο! Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, αφού το εν λόγω trailer πρόκειται για in game footage, κάνοντάς μας ακόμα πιο ανυπόμονους για το release date! Τεράστιοι στόλοι, χιλιάδες στρατιώτες, ελέφαντες και η πολιορκία της Καρχηδόνας όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Εσείς τι θα κάνετε για τη Ρώμη;

<iframe width="900" height="506" src="http://www.youtube.com/embed/1OHV628oGiU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now