p_under

Πρόταση εξαγοράς της ASRock από την ASUS

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πρόταση εξαγοράς της ASRock από την ASUS]http://reviews.hwbox.gr/news/asus.jpg[/NEWS_IMG]H ASUS, κατέχει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας στην παραγωγής υποσυστημάτων για PC, και προσπαθεί να μεγαλώσει ακόμα την διαφορά της από την Gigabyte που ακολουθεί στην δεύτερη θέση με την εξαγορά της ASRock και συγκεκριμένα του τμήματος των μητρικών καρτών. Η δελεαστική προσφορά της ASUS βρίσκει σύμφωνη την Pegatron, μια κατασκευάστρια εταιρία που είναι συνεργάτης της ASRock αλλά ανήκει στον όμιλο της ASUStek και έτσι όλα δείχνουν ότι η μεγάλη συμφωνία θα φέρει την ASUS σε ακόμα πιο ευνοϊκό σημείο.

Η ASRock σύμφωνα με τελευταίες οικονομικές μετρήσεις διατηρεί την τρίτη θέση στην παραγωγή μητρικών καρτών, κυνηγώντας την Gigabyte και αφήνοντας την MSI στην τέταρτη θέση. Αν όλα πάνε κατ ευχήν για την ASUS, η οποία φημολογείται ότι θα μετονομαστεί σε ASUSRock, το μερίδιο αγοράς που θα της αναλογεί θα είναι ακόμα μεγαλύτερο όπως επίσης και η επιρροή που θα ασκεί σε αυτήν, αλλά και σε μικρότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό.

Τέλος, μένει να δούμε αν η τελική συμφωνία θα κλειδώσει και ποιες θα είναι οι αλλαγές, θετικές ή αρνητικές προς το αγοραστικό κοινό, γιατί μην ξεχνάμε ότι η ASRock μέχρι πρότινος προσφέρει προϊόντα με υψηλή ποιότητα και αρκετές value λύσεις.

[img_ALT=Πρόταση εξαγοράς της ASRock από την ASUS]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11205068cebdd8855.png[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

ASUSRock? Δεν μου κάθεται το όνομα. Δεν βλέπω και τον λόγο να αντικαταστήσεις δύο πετυχημένα brand names με ένα ψιλό χαζό. Από την άλλη η ASUS δεν κόπηκε στην μέση δημιουργώντας την Pegatron? Ποιος ο λόγος να κάνει την ανάποδη κίνηση τώρα με την ASRock?

Δεν μου κάθεται γενικότερα η είδηση.

Link to comment
Share on other sites

ε ρε παιδια.... την βλεπει ως competition, και απτην στιγμη που ειναι "θυγατρικη" τι σκ@τ@ ειναι, θελει η μαμα εταιρεια να την αποροφυσση να παρει μερος τον κερδων...

LBO για τους ποιο ψαγμενους...

Link to comment
Share on other sites

Τι με εκανε να πιστευω οτι η ASROCK ειναι θυγατρικη της ASUS???

Είναι αστικός μύθος που έχει διαδοθεί μέσω των ελληνικών φόρα.

Πιθανότερη αιτία, αυτοί που δεν μπορούσαν να αγοράσουν ASUS και έπαιρναν ASrock ξεκίνησαν την φήμη αυτή ώστε το hardware τους να θεωρείται καλύτερο από αυτό που πραγματικό είναι.

"ASrock έχω... Ουσιαστικά ASUS είναι μωρέ...."

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now