JC_Denton

Η OCZ ανακοίνωσε τη νέα σειρά μνημών της με το όνομα "Fatal1ty"

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547d7a65cada11.jpg[/WRAPLEFT] H OCZ αποφάσισε σήμερα να ανακοινώσει επίσημα πλέον τη νέα της σειρά μνημών Fatal1ty που είχε παρουσιάσει στην Computex 2008. Οι νέες μνήμες έχουν τις κλασικές XTC ψύκτρες με το logo του Fatal1ty πάνω τους, ενώ όπως η ίδια η εταιρεία δηλώνει, έχουν ως στόχο τους PC Gamers που ονειρεύονται να γίνουν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές σαν τον Jonathan "Fatal1ty" Wendel, φυσικά μέσω εντατικής εκπαίδευσης, χρησιμοποιώντας ένα κορυφαίας τεχνολογίας PC.

"H OCZ δούλεψε στενά με τον Fatal1ty και την ομάδα του για να σχεδιάσουν νέα memory kits τα οποία συνεργάζονται άψογα με τις κορυφαίες σε πωλήσεις μητρικές, για να προσφέρουν μια ανώτερη gaming εμπειρία. Ο Fatal1ty ξέρει τι χρειάζεται για να κερδίζεις στο υψηλότερο επίπεδο των eSports και αυτά τα νέα kit προσφέρουν εξαιρετική σταθερότητα και επιδόσεις στους gamers, είτε πρόκειται για επαγγελματίες gamers είτε για έναν απλό "μαχητή" του Σαββατοκύριακου που θέλει να κυριαρχεί όταν παίζει τους τελευταίους PC Gaming τίτλους", δήλωσε ο Alex Mei, Chief Marketing Officer της OCZ.

Τα λόγια αυτά προφανώς είναι καθαρά κόλπα του marketing για να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου, εξ'ου και η χρήση του ονόματος Fatal1ty στη νέα σειρά μνημών. Εμάς που μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, κοιτάμε περισσότερο τα αναλυτικά Specs των μνημών:

Καταρχάς οι μνήμες θα βγουν σε 4 kit, δύο για DDR2 και δύο για DDR3. Οι DDR3 μνήμες αποτελούνται από kit των 2 και 4 GB, τα οποια υποστηρίζουν ΕΠΠ και δουλεύουν στα 1333 MHz με CL timmings στα 9-9-9-26. Οι DDR2 από την άλλη έχουν και αυτές ένα kit στα 2 και ένα στα 4 GB, με το kit των 2 GB να είναι rated στα 1066 MHz με timmings 5-5-5-15, ενώ των 4 GB να είναι στα 800 MHz με 5-4-4-18.

Τα kit των DDR2 είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά, ενώ αυτά των DDR3 αναμένεται να βγουν σε λίγες μέρες.

oczddr2fatal1tyserieskifj3.jpg

Ένα από τα DDR2 kit της OCZ

oczddr3fatal1tyserieskitb7.jpg

Και ένα από τα DDR3 kit

Link to comment
Share on other sites

DDR3 1333MHz 9-9-9-26 ... :D Ο θεός ξέρει πόσο θα κάνει επειδή και μόνο ονομάζεται "Fatal1ty" ... Λες και καταλαβαίνουν διαφορά μεγάλη στα games, αν πάνε από DDR2 1066MHz ---> DDR3 1333MHz ... Πάντως το promotion που γίνεται είναι πολύ καλό, γιατί δεν είναι λίγα τα n00bs που θα τρέξουν να τις αγοράσουν ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now