JC_Denton

Θετικά τα αποτελέσματα από αυτό το οικονομικό τρίμηνο για τη Logitech

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://img376.imageshack.us/img376/8350/logitechlogoro1.png[/WRAPLEFT] H Ελβετική κατασκευάστρια περιφερειακών Logitech International έβγαλε και αυτή με τη σειρά της στη δημοσιότητα, τα στοιχεία του τελευταίου οικονομικού της τριμήνου, τα οποία δείχνουν πολύ καλά δείγματα. Μέχρι τις 30 Ιουνίου, όπου και ήταν η λήξη του τριμήνου αυτού, η εταιρεία είναι τις πωλήσεις της να αγγίζουν τα 509 εκατομμύρια δολάρια, σχεδόν 18% πάνω σε σχέση με πέρσι, ενώ τα έσοδά της έφτασαν τα 30 εκατομμύρια δολάρια, σχεδόν 24% πάνω σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του περσινού έτους.

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την οικονομική πορεία της Logitech, που δίνει μια καλή ώθηση στις πωλήσεις και στα κέρδη μας. Όσο προχωράμε, ελπίζουμε στην ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς, που θα ωθείται από τα νέα προϊόντα που θα παρουσιάσουμε μέσα στους επόμενους μήνες", δήλωσε ο Gerald P. Quindlen, Πρόεδρος και CEO της Logitech.

Link to comment
Share on other sites

Λογικό μου ακούγεται :)

Όλα τα πληκτρολόγια, ποντίκια, ηχεία και Webcam της Logitech είναι κορυφαία ;) Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους τομείς περιφερειακών υπολογιστών με τους οποίους ασχολείται, πάντως έχω δοκιμάσει προϊόντα της από τις 4 προαναφερθείσες κατηγορίες και εντυπωσιάστηκα :)

Hats off to Logitech :T::whoohoo:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now